Komentari na vest

Zoran Terzić promovisan u Kazanju, u Feneru mu našli zamenu

T

Tvoja Irena

pre 11 meseci

Ne moze nam niko nista
O

Osvedočeni

pre 12 meseci

Terzič je Rusofil tako da ne iznenađuje ovo
9

999

pre 12 meseci

Sta ne cudi? Sto ide u Rusiju? Pa sta je trebo da sedi kuci? Covek je profesionalac radi za novac. Nije sigurno otiso u Rusiju zato sto je Rusofil kako ti tvrdis! Da je tako ne bi ni dolazio u Tursku!!!!
d

da da da

pre 12 meseci

I najmanje radiio u Rusjiji u celoj karijeri od kada je otišao iz Srbije.Al ajde ovde svi najbolje znaju sve o odbojci.Samo da je još Vargas uspeo dovesti u Srbiju tj da je ostala jer je pristala i uzela,dobila naš pasoš ...Ruskinje.nije zvao u Srbiju baš čudno...
t

transfer

pre 12 meseci

Terzic dovodi Pietrini u Kazanj, a Italijani ne mogu da joj oproste činjenicu što sada ide u Rusiju.
9

999

pre 12 meseci

Da dovodi Pietrini zato sto je Scandici najurio, a niko nije hteo da je plati u Italiji. Nadam se da ce u Kazanju pokazati sav potencijal koji poseduje!
!

!!

pre 12 meseci

Hvala ti Boze pobegao iz Turske. Toliko su zli, iskompleksirani i misle da je sve do trenera. Na kraju im pokazao da je sa dve klinke od 18.godina osvojio Tursku ligu. Uzdizu svoje igracice a pljuju po strancima. Gadi mi se komplet turska liga. Cim dodje prvi poraz drvlje i kamenje po trenerima i strancima, dok njihove princeze niko da iskritikuje 🤮
9

999

pre 12 meseci

Stranci su uvek krivi za sve ne samo u Turskoj! U pravu si da su Turski igraci precenjeni,zasticeni i teski za saradnju. Jeste Terzic imo dve 18- godisnjakoje ali kakve??? Dve koje su sada vec bombe! Trebo je sa ovom ekipom da osvoji i L.S.