"Mirjana Lučić-Baroni"
"Mirjana Lučić-Baroni"

Alarm u Nju Hejvenu! Kineskinja igra povređena, dvojka na Lučić-Baroni je dobro plaća!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.17. | 16:35

Hrvatska teniserka prebrodila krizu, Peng suočena sa ozbiljnim problemima

Mirjana Lučić-Baroni

Osmina finala Nju Hejvena (SAD), tvrda podloga, susret Mirjane Lučić-Baroni i Šuai Peng (02.30).

Izabrane vesti

Osvetila se iskusna hrvatska teniserka Aneti Kontaveit za poraz u Rimu kojim je počeo sunovrat - šest vezanih ispadanja u prvom kolu - uslovljen brojnim problemima sa povredama. Prema rečima Lučić-Baroni bolova u ramenu više nema.
"Učešće u Rimu mi je znatno pogoršalo situaciju. Trener mi je rekao da moram da ostanem pozitivna, što sam zaista i bila. U dobrom sam ritmu i verujem da ću u Nju Hejvenu biti ona prava", rekla je Lučić-Baroni.

Kada je reč o Šuai Peng, ona je iskoristila slabiju konkurenciju u Nančangu i došla do titule, da bi u nastavku sezone pretrpela dva poraza od objektivno kvalitetnijih rivalki, Makarove i Sevastove

Šuai je u prvom kolu teškom mukom stigla do pobede protiv Katerine Sinjakove, nakon što je nadoknadila izgubljeni servis i slavila u taj-brejku. Kineskinja je pomenuti meč igrala sa jakim povezom na desnom kolenu, u pojedinim trenucima se činilo da će predati Čehinji, ali se lavovski domogla drugog kola. Nije isključeno da se Lučić-Baroni plasira u četvrtfinale i pre nego "zvaničnog" završetka susreta.

Jedini dosadašnji okršaj ovih igračica pripao je Mirjani Lučić-Baroni u aprilu prošle godine kada je Hrvatica prepustila protivnici svega tri gema.

MOZZART KVOTE
(1,60) PENG - LUČIĆ-BARONI (2,19)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Šuai PengMirjana Lučić Baroni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara