Anderson počistio Nišikorija i naneo mu najteži poraz u karijeri

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.11.18. | 17:00

Južnoafrikanac ubedljiv protiv Japanca - 6:0, 6:1

Južnoafrikanac Kevin Anderson stigao je na korak od polufinala Završnog turnira u Londonu, pošto je u drugom kolu ubedljivo savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:0, 6:1.

Meč je trajao nešto više od sat vremena i Južnoafrikanac je Japancu naneo najteži poraz u karijeri, pošto mu je prepustio samo jedan gem.

Izabrane vesti

Nišikori je upisao neuspeh manje od dva dana pošto je savladao Rodžera Federera u dva seta, što mu je bio jedan od najvećih trijumfa u profesionalnoj karijeri. 

Kevin je pitanje pobednika rešio već prvim brejkom i nijednom nije želeo da popusti Japancu koji je tek u finišu uspeo da se upiše na semafor i izbegne da bude ispraćen s krompirima kući. 

Ubedljivom pobedom Kevina Andersona zakomplikovala se situacija u grupi Lejton Hjuit - gde Južnoafirkanac sada ima skor 2:0, ispred Nišikorija sa po pobedom i porazom, dok po jedan poraz imaju Rodžer Federer i Dominik Tim koji se sastaju večeras od 21 sat.

Federer bi porazom mogao da završi takmičenje u grupi već posle dve runde, dok će pobednik tog susreta imati velike šanse da se nađe u polufinalu.

GRUPA "LEJTON HJUIT" - 2. KOLO

Utorak
Nišikori - Anderson 0:2 (0:6, 1:6)

21.05: (1,30) Federer - Tim (3,20)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Kei Nišikori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara