Kei Nišikori
Kei Nišikori

ATP HALE: Mora i bez Fedeksa

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.06.18. | 10:57

Dok se švajcarski as bude odmarao, drugo kolo na turniru u Nemačkoj danas će otvoriti Nišikori, Hačanov, Tim, Cicipas...

Turnir u Haleu danas će morati da se "snađe" bez svoje najveće zvezde, Rodžera Federera koji će malo odmoriti. Švajcarac je juče obavio svoje i plasirao se u drugo kolo koje počinje danas.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:35 9896 ATP Thiem D. - Sugita Y. kmb 1&ug< (22.5) 2,31
Sre 13:30 7865 ATP K.Nishikori - Khachanov K. ug više (23.5) 2,00
Sre 14:55 7870 ATP Tsitsipas S. - Kudla D. ki 1 1,60
Ukupna kvota7,39

Izabrane vesti

Drugi meč dana je potencijalno veoma zanimljiv pošto rekete ukrštaju Kei Nišikori i Karen Hačanov. Japanac je samo još jedan od rekonvalescenata iz vrha belog sporta koji polako podiže formu. A kada je u formi momak iz prefekture Šimane je zaista vrhunski igrač, sposoban i da se bori za grend slemove. Do njih nažalost nije uspeo još da dođe iako nivoom igre sigurno zaslužuje. Bilo kako bilo, Kei je favorti protiv mladog, nedisciplinovanog Rusa. Trenutno je 1-1 u međusobnim odmeravanjima tako da ovde očekujemo zanimljvu borbu.

Nakon njih na Štadion u Haleu istrčava fantastični grčki tinejdžer, Stefanos Cicipas od kojeg očekujemo da pobedi i to bez većih probllma Amerikanca rođenog u Ukrajini, Denisa Kudlu, trenutno 109. na svetu.

Dan na centralnom terenu teniskog kompleksa u Haleu, gradu koji je deo svoje istorije proveo u Istočnoj Nemačkoj zatvaraju Dominik Tim i Juići Sugita. Austrijanac je veliki favorit tako da ovaj par svečano proglašavamo za sigurizzu.

Kompletan raspored 5. dana turnira u Haleu pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Kei NišikoriDominik Timatp hale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara