Komentari na vest

ATP nikada nije mario za igrače: Siner probudio gnev tenisera zbog odluke da se povuče iz Pariza

X

X

pre 7 meseci

Kakav je ovo glup naslov, majko moja...
R

Rexis21

pre 7 meseci

Prvo su ukinuli peti set na razliku, kovele moze samo do TB. Pa planiraju da izbace uopste pet setova i da se sve igra na dva dobijena. Pa i ta dva dobijena neka budu do 4 a ne do 6. Pa da igra svako kad mu kako odgovara. Definitivno kada se i Novak povuce ovaj tenis ce postati sport samo za mamine i tatine debele razmazene sinove. Sta uradise modernom gladijatorstvu......
O

Ometen

pre 7 meseci

Dečko je dobio prvi put u životu meč u Parizu juče i to jedva i ovo mu je lepo došlo, kao zaustavili su me u razvoju xD
I

I jesi ometen

pre 7 meseci

Kad koristis xD
S

Sineru Poruka

pre 7 meseci

Realnost je isto tako da su teniseri postali preveliki mekušci. Koliko puta je Novak igrao kasne mečeve, pa sutradan opet. I ništa. Turnir u Rimu (kod ovog Italijana) je pravi primer toga. Razvlači se i polufinalu sa nekim u večernjem terminu, onda sutradan od 14:00 ili 15:00 finale sa Nadalom koji je imao dnevni termin pre toga i ima 24 sata za odmor naspram Novaka koji ima 10-14 sati, zavisi kada završi utakmicu. Pa Vimbldon šta su mu radili sa ovom zabranom da se odigravaju dogadjaji i javni skupovi nakon 23:00 ili 24:00 nisam siguran, pa čovek u 20 do 10 izadje na teren i ometla protivnika pre zabrane. Nisam za to, da ukoliko se kasni sa programom imaju one duge pauze, tipa meč ne može da počne pre 19:00 (mada i to je donekle opravdano), da tereni zvrje prazni... Ali juče bukvalno ništa ovi organizatori Pariza nisu mogli da urade, mnogo mečeva, previše ih je otišlo u treći set, čekali su se igrači da završe da bi mogli da otpočnu svoje dublove itd... Znači ništa nije moglo bolje od ovoga da se uradi. A da je ovom fićfiriću neko rekao: "Slušaj, sada je ponoć, ne možeš da igraš nego sutradan moraš dva meča da odigraš..." onda bi bilo "AUUUU Dva meča u jednom danu!!!". Jeste, nije sporno da je juče on oko 2 sata završio (svojom krivicom ponajviše), ali danas je trebao tek oko 17-18 da igra, znači ništa što do sada nije vidjeno već 10000 puta. Ili misli da sada turnir treba da traje mesec dana kako bi se on fino oporavio i odmorio za sledeći meč.
T

Tebi poruka

pre 7 meseci

Sinerov mec se zavrsio u 2 ujutru, on je nakon toga morao da izvrsi obaveze sa novinarima, da uradi oporavak posle meca, sve od toga traje makar 2, 3 sata. Dakle, on je legao u 5 ujutru i treba da se odmori makar 8 sati. Nije morao da bude postavljen mec u 5 popodne, ako se zna da je igrao sinoc do kasno, tako da pola stvari koje su napisao su notorna glupost.