Delpo je potcenjen, Italijan pakuje kofere

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.06.18. | 09:33

Na redu su dva polufinalna duela na Rolan Garosu

Da li je Huan Mrtin Del Potro potcenjen? Istina, poznato je da Rafa Nadal neumoljivo gazi na Rolan Garosu, koji je osvojio 10 puta, ali utisak je da je Argentinac prerano otpisan iz ovog polufinala.

Razlog zbog kog se Delpu daju male šanse u okršaju sa Rafom krije se u činjenici da tradicionalno bolje igra na bržim podlogama, za razliku od Španca, čiji fanatizam naročito dolazi do izražaja na šljaci. Ipak, ne možemo da se otmemo utisku da je ovo čisto potcenjivanje i da Del Potro ima šanse da ugrozi Nadala i postane peti argentinski teniser koji se plasirao u finale Otvorenog prvenstva Francuske. 

Izabrane vesti

U drugom polufinalu rekete ukrštaju Marko Čekinato i Dominik Tim. Jasno je da je Austrijanac veliki favorit, međutim, i mnogi pre njega su to bili, pa su se surovo opekli o borbenog Italijana. Između ostalih i naš Novak Đoković, odnosno David Gofan, Pablo Karenjo-Busta...

Dakle, moraće Tim da bude maksimalno koncentrisan, a s obzirom da je odmorniji od Čekitanata, dvojka se ne dovodi u pitanje. Možda uz više gemova od postavljene granice.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 13:05 7880 GSM Thiem D. - Cecchinato M. kmb 1&ug> (32.5) 2,07
Pet 15:35 8101 GSM R.Nadal - Del Potro J. hs 2 (-2.5) 1,80
Ukupna kvota3,73

ROLAN GAROS - POLUFINALE

Petak
13.05: (1,12) Tim - Čekinato (5,30)
15.35: (1,15) Nadal - Del Potro (4,70)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images

 


tagovi

Rolan Garossportsko klađenjeDominik TimHuan Martin Del PotroRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara