Novak Đoković (AFP)
Novak Đoković (AFP)

Diže publiku na noge i mami ovacije i kad reket zameni palicom: Sportska veličina Novak Đoković (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.23. | 18:40

Najveći teniser svih vremena na revijalnom Rajder kupu u Rimu pokazo da bi mogao da bude i sjajan golfer

Kada je i zvanično postao najbolji teniser svih vremena, počela je debata o tome da li je Novak Đoković kojim slučajem i najveći sportista što je hodao planetom zemljom. Zbog nedostatka adekvatnih kriterijuma vrlo nezahvalna, ali činjenica je da bi Novak, da nije teniser, mogao da bude sjajan golfer. To je 36-godišnjak danas demonstirao na revijalnom Rajder kupu u Rimu, kojem su osim Srbina prisustvovale i mnoge druge sportske zvezde poput Andrija Ševčenka, Gereta Bejla, Karlosa Sainsa.

Publika je u Večnom gradu s ushićenjem čekala da posvedoči i golferskoj umešnosti Đokovića, a Srbin je pokazao da se i sa palicom u rukama oseća lagodno i opušteno kao sa reketom. Izveo je jedan sjajan dalekometni hitac, na šta se komentatoru otelo: "Senzacionalno! To je sportski velikan."

Izabrane vesti

A onda je Novak pokazao da je šoumen gde god da se nađe, ne samo na teniskim borilištima, pa je opet našao dačin da diže publiku na noge i da izmami ovacije. Trijumf je na kraju odneo tim Monti za koji je nastupao i Đoković.

Novak trenutno odmara od vezanih nastupa u Sinsinatiju i na US Openu. Zbog toga je odlučio da propusti kinesku turneju i turnre u Pekingu i Šangaju na kojima zbirno ima 10 pehara. Sezona za Novaka se nastavlja od 30. oktobra kada će nastupiti na pariskom mastersu.



tagovi

Novak ĐokovićgolfEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara