Đokovićev plač posle trijumfa: Kobi je bio uvek uz mene... (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.01.20. | 13:18

"Uvek je imao savet i podršku za mene, bio mi je mentor i prijatelj. Srceparajuće je to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki.", rekao je srpki as koji za dva dana igra sa Federerom za finale, a MOZZART je već dao kvote za njihov 50. jubilarac

Nakon novog plasmana u polufinale Australijan opena Novak Đoković je posvetio trijumf svom nedavno preminulom intimusu, Kobiju Brajantu poslavši mu posmrtnu poruku na staklu kamere, a i na gornjem delu trenerke su mu ušiveni inicijali stradalog košarkaša, kao i brojevi koje je nosio tokom NBA karijere, osam i 24. Američki superstar je navijao za našeg asa i pomagao mu savetima i podrškom tokom kriznih perioda, posebno kada je Srbin imao problema sa laktom.

"On je jedan od najvećih sportista svih vremena i mene je inspirisao kao i mnoge širom sveta. Imao sam sreću da imam sjajan odnos sa njim. Uvek je imao savet i podršku za mene, bio mi je mentor i pijatelj. Uvek je bio uz mene. Srceparajuće je to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki." kroz suze je poslednje reči jedva izgovorio Beograđanin.

Izabrane vesti

Da bi ga malo povratio konferansje Džon Mekinro je skrenuo priču na prijem Gorana Ivaniševića u tenisku Kuću slavinih, što je odmah vratilo osmeh na lice našem asu.
"On je legenda našeg sporta i veoma smo bliski i porodično. Stariji je 12 godina od mene, ali se odlično slažemo. Gledao sma ga kadaje osvojio Vimbldon i zaista mi je čaast što smo prijatelji. Pričamo istim jkezikom i dragomi je što je u mom timu."

Na red je konačno došla i analiza njegov tek završenog meča sa Milošem Raonićem.
"Bio sam veoma fokusiran, u prva dva seta sam išao pravim putem. Sevis me je odlično služio, a i ritern. Ključ protiv Miloša je uvek ritern. Danas sam dobro odradio svoj deo posla, u prva dva seta nisam imao nikakav problem. Veoam sam zadovoljan kako sam odigrao"

Pri kraju trećeg seta Đoković je imao velikih problema sa sočivima, te je morao čak i da uzme pauzu ne bi li ih zamenio.
"Takve stari ne voli niko da doživi u toku meča, naročito kada imate ovakvog protivnika. Morao sam da zamenim sočiva ne bih li nastavio, srećom brzo je rešena situacija."

Za dva dana je pred njim 50. duel sa Rodžerom Federerom koji se na jedvite jade probio do polufinala. Ipak, Rodžer je Rodžer...

"Veoma ga poštujem, čovek je uradio mnogo za naš sport. On je jedan od mojih najvećih rivala. Uvek se radujem susretu sa njim, odigrali smo ih mnogo. Nije prvi put da je uspeo da se odbrani od velikog broja meč poena, kao što je to uradio danas protiv Sandgrena. Ovo će biti 50. meč protiv njega. Igrali smo dosta i na Rod Lejveru i znam šta bih mogao da očekujem. Trudiću se da podignem igru na još viši nivo, kao i koncetraciju. I naravno, nadam se da ću slaviti", zaključio je aktuleni šampiona Australijan open.

Inače, MOZZART je samo 10-ak minuta po završetku duela Đokovića i Raonića izbacio kvote za polufionalni susret sa Federerom, te kvote valja overiti sada dok su "sveže".

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara