Komentari na vest

Hladan tuš za Cicipasa, debitantu maraton u pet setova i četvrtfinale Vimbldona! Nek se spremi Medvedev

l

ljudi

pre 10 meseci

Ostade nam Badosa tužna. Cici jeste postao truba od igrača u odnosu na ono kako je to na početku izgledalo, ali da ima ribu^2 ima
n

nije

pre 10 meseci

sve u tome brate krpa nadje zakrpu
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Iskreno, meni ništa specijalno. Ima ženski tenis da ponudi mnogo boljih riba...
d

dobra

pre 10 meseci

Je Badosa, ali sta kazete na Svitolinu?
N

NN3

pre 10 meseci

Kako mi puno srce kad Ciciban izgubi. Retko iritantna glava sa sve svojim ocem
D

Dusan123321

pre 10 meseci

Hahahahahah isto kazem i ja,on i karenjo busta au
p

pera iz osredaka

pre 10 meseci

Jel to ovi teniseri bese sto se dizu u nebesa ?? Kakav vas cicipus , mudveded i ostali ... smesni su .
p

pozdrav

pre 10 meseci

za tipa sto me napao pre neki dan kad sam rekao da je cicipas rupa koja stagnira i vec godinama ne popravlja evidentne rupe u igri.Momak je bio bolji sa 22 nego sa skoro 25 koliko puni uskoro.Turniri pre vimbldona na travi sramota do sramote.Rg totalna sramota 1/4finale ali sramotan nastup alkaraz je bolji razumem ali onakva igra ono je sramota,prosle godine ponizen na samom startu vimbldona..imao dobar ao i sad ce naredne dve godine da zivi od toga kao nakon prvog finala rg.Da krene od osnovnih stvari prvo covek prosecno u mecu odigra 10 do 15 puta ramom reketa.Jos jedan pozdrav za mocart strucnjaka :)
B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Potpuno se slažem da Cicipas stagnira već duže vreme. Šta je pravi razlog, teško je odgonetnuti. Da li je zaboravio da igra tenis, da li nije dovoljno talentovan, je li mu poljuljano samopouzdanje porazima od najboljih, šta je u pitanju... Ja lično mislim, da je izgubio onu svoju prepoznatljivost. Nema više one lepršavosti, nema onog lukavog nadmudrivanja iz kojih on izlazi kao pobednik, kao da mu fali snage... Na sve to, kao da ima i neku psihološku barijeru, a i cura mu je depresivan. Želim mu da što pre izadje iz ovog bezdana. Svima nam fali pravi Cici!
V

Vanjola

pre 10 meseci

Pogledaj kakvu ženu ima.. Ona ga iscedi.. ;)