""
""

Kanada zove

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.08.17. | 15:01

Muškarci u Montrealu, dame u Torontu

"Američki deo" teniske sezone posle dve nedelje "zagrevanja" konačno je ubacio u petu brzinu.

Izabrane vesti

Letnji odmor za najbolje tenisere sveta - izuzev za Novaka Đokovića - je gotov. Na redu je prestižni Rodžers kup, prvi od dva letnja severnoamerička mastersa za muškarce, tačnije turnir Premijer 5 kategorije za žene, koji se održavaju na otvorenim betonskim terenima u Kanadi.

Teniseri se ove godne odmeravaju u Montrealu, dok će dame okušati sreću u Torontu. Prošle godine je Đoković u Kanadi osvojo svoj poslednji veliki trofej, a četvrti na tom takmičenju. Ovoga puta je prvi favorit Rodžer Federer koji taj pehar nije podigao još od 2006. Pored njega treba obratiti pažnju na njegovog sunarodnika Stena Vavrinku i naravno Rafaela Nadala i Endija Marija, ali i na Dominika Tima i Aleksa Zvereva.

KVOTE ZA PRVO KOLO RODŽERS KUPA POTRAŽITE NA MOZZART BETU

Kod dama titulu brani Simona Halep, ali je "teren u potpunosti otvoren", što je normalno u svetu ženskog dela belog sporta. A to znači da će za trofej konkurisati čitav niz igračica od prvoplasirane Karoline Piškove, preko Angelik Kerber, šampionke Vimbldona Garbinje Muguruze, Eline Svitoline, Venus Vilijams...

Odmah naredne sedmice na redu je masters, to jest Premijer 5 turnir u Sinsinatiju, taj jedini prokleti masters i ove godine će izmaći povređenom Đokoviću.

(FOTO: Action Images)


tagovi

WTARodžers kupKanadaatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara