Ko je taj klinac koji se usudio da Federeru i Novaku postavlja bezobrazna pitanja?!

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.03.19. | 10:05

Mladi Kecmanović se malo bavio novinarskim poslom te je u Mjamiju uradio blesave intervjue sa Fedeksom, Noletom, Nišikorijem, Andersonom i Timom

Nova zvezda našeg, ali i svetskog tenisa, Miomir Kecmanović u centru je pažnje i kolega i medija u Majamiju. Zbog sve veće popularnosti, ali i zbog toga što se očigledno od njega očekuje da u narednim godinama dostigne status velike zvezde, internet stranica ATP-a ga je zamolila da nama novinarima malo "ukrade leba" i uradi kraće zabavne intervjue sa nekim od svojih najpozantijih kolega - Rodžerom Federerom, Keijem Nišikorijem, Dominikom Timom, Kevinom Andersonom i naravno liderom srpskog talasa, Novakom Đokovićem.

Nišikori i beogradski tinejdžer su usput otkrili da dele strast prema anime seriji "Naruto", ali je Japanac morao da odgovori na blesavo pitanje da li, kao superzvezda u domovini planira da kupi jedno ostrvo.
"Ne, još ne. Barem još nekoliko godina" odgovorio je Japanac iskreno se smejući.

Izabrane vesti

Jedan od najviših tenisera na turu, Kevin Anderson (203 cm), protivnik Noletu u prošlogodišnjem finalu Vimbldona poznat je po minijaturnoj kučki koju on i njegov supruga nose sa sobom na skoro sve turnire, pa ga je Miša pitao da li je ona uradila nešto što te je osramotilo.
"Ma kakvi, mala je ona. A i meni je sve simpatično šta god uradi, iako bi možda nekome to smetalo".

Zabavan je bio i njegov razgovor sa Timom sa kojim je tokom leta obavio pripremne za sezonu, te su usput postali odlični prijatelji, pa su i pitanja mogla da budu "bezobraznija".
Dominik, odradili smo zajedno pripreme za sezonu, ne želim da preuzmem zasluge, ali moram reći da sam bio malo razočaran što me nisi pomenuo u pobedničkom govoru na Indijan Velsu.
"Ti si mene razočarao što me nisi pomenuo na konferenciji za štampu kada si ušao u Top 100", uzvratio mu je Austrijanac kao iz topa, koji je potom morao da odgovori na puianje da li je njegova devojka, Kristina Mladenović zaslužna za njegove uspehe u poslednje vreme.
"Pre svega, ona je veoma fina devojka, dobro se razumemo, tako da nam ide dobro...", diplomatski je zaključio razgovor Tim.

Sa Novakom je, zbog kamere Kecmanović morao da progovori prvi put na engleskom, a ne maternjem jeziku, što je obojici bilo malo bizarano, a usput su gledali i Janka Tipsarevića kako slavi u prvom kolu. Prvo pitanje je pak bilo oko novog stadiona za masters u Majamiju.
"Ovo je rok end rol scena za tenis, stadion je ogroman i mogu samo zamisliti kako je igrati na njemu", a onda je Nole krenuo da oduševljeno tapše pošto je na terenu ispod završen meč prvog kola Tipsarevića  ("Janko je upravo pobedio na mastersu posle nekoliko godina!").
Drugo pitanje za Đokovića se ticalo njegovih titula i da li bi ih možda pozajmio mladom kolegi.
"Ma nema problema, imam ih dosta! Ha-ha. Ali, naučićeš i ti to. Mislim da je bolje da sam tu uz tebe, da te podržavam i da ti delim savete koji bi mogli da te vode do grend slem titule".

Iako deluje hladno, odsutno, Federer zapravo veoma voli da se našali, ali i da primi šalu, što baš i nisu odlike megazvezda kao što je on. Zato je Miša mogao da bude i malo bezobrazan, što Švajcarca nije nimalo naljutilo. Naprotiv.
Veoma si iskusan i na ATP turu si duže nego što sam ja živ, imaš li neke savete za mene?
"Uživaj i znaj da imaš dovoljno vremena. Kad si mlad misliš da sve mora da bude urađeno sada, ali se opusti. Voleo bih da sam tvojih godina i da ponovo uradim sve od početka. Malo mi je žao što sam na kraju karijere, a verujem da ćeš ti imati sjajnu karijeru.", iskren je bio Fedeks koji je nakon toga morao da odgovori na zaista čudno pitanje koje mu je omiljeno od čettvoro dece.
"Ha, ha! Takva pitanja se ne postavljaju! Volim ih naravno sve podjednako. Slatki, su blesavi, bezobrazni i mazni. U ovo je bilo nevaljalo putanje, svaka čast! Ovo me niko nikad nije pitao".
"Uh, dobro je, mislio sam da ćeš možda da se naljutiš...", odahnuo je mladi Srbin.

FOTO: Yahoo printscreen


tagovi

Miomir KecmanovićMajami mastersRodžer FedererKei NišikoriKevin AndersonDominik Tim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara