(AFP)
(AFP)

Malo tenisa, više zabave: Alkaras promovisao majicu bez rukava i pevao najveći letnji hit (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 05:27

Branilac trofeja u drugom kolu posle predaje Nemca Kopfera

Došlo je oko 22.000 navijača na tribine stadiona „Artur Eš“ da se zabavlja i – lepo se provelo. Duduše, žurka je trajala samo sat vremena, pre nego što je Dominik Kopfer predao meč Karlosu Alkarasu, ali uprkos tome zbog makar dva detalja je prvo pojavljivanje branioca titule pred njujorškom publikom izazvalo ogromnu pažnju.

Momak iz Murisije je prvi vođstvu u setovima 1:0 (6:2) i gemovima u drugom (3:2) shvatio od nastavka duela sa nemačkim teniserom nema ništa (usled povrede) i zato je rešio da razgali publiku u prvom kolu Ju Es opena. Kao što česti čini Novak Đoković.

Izabrane vesti

Kad se meč završio pre planiranog, Alkaras je tokom obaveznog intervjua u mikrofon počeo da pevuši stihove pesme „Vagabundo“, planetarnog letnjeg hita u originalnoj izvedbi Kolumbijca Sebastijana Jatre. Španac je pre nekoliko sedmica obećao pre nekoliko sedmica da će pevati pod uslovom da mu Jatra pravi društvo na egzibicionom turniru uoči Njujorka, što se i desilo, pa je sad bio red da Karlitos zapeva.

Evo kako je to izgledalo...

Tokom susreta, Karlos Alkaras je pažnju kompletne javnosti privukao stilom. Ne teniskim, već modnim, pošto ga je Najki specijalno za ovaj turnir obukao u dres bez rukava. Dešavalo se i ranije da Španac izađe u takvoj opremi na teren, ali ova je baš drugačija od svih. Kako primećuje Marka, mladi as na taj način želi Amerikancima malo da pokaže i mišiće, posledicu rada sa kondicionim trenerom Albertom Ljedom.

Što se meča tiče, kraj je bio već na početku. Kopfer JE već u prvom gemu izvrnuo skočni zglob leve noge, nekako završio prvi set, ali to je bilo samo odlaganje neminovnog, pa je u drugom predao.

Bez većih problema u sledeću fazu takmičenja prošao je Janik Siner (prepustio Nemcu Janiku Hanfmanu samo pet gemova), dok je Poljak Hubert Hurkač nadoknadio dva seta zaostatka protiv Švajcarca Marka Andrea Heslera (4:6, 5:7, 7:6, 6:3, 6:1).


tagovi

Karlos AlkarasUS openUS Open 2023TenisATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara