Mute: Ne impresionira me niko, pa ni Đoković

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.10.19. | 19:35

“Pokušaću da budem bolji od njega”, obećava 20-godišnji Francuz

Francuski teniser Korentan Mute imaće sutra priliku da odmeri snage sa jednim od najboljih tenisera sveta svih vremena Novakom Đokovićem.

Mladi 20-godišnji igrač je u prvom kolu Mastersa u Parizu savladao jednog Srbina Dušana Lajovića i zakazao duel sa drugim i to na centralnom terenu.
"Nisam to očekivao. Iznenadio sam se što sam dobio priliku da igram na terenu koji sam gledao toliko puta. Danas je bilo dosta dobro, sutra ću opet igrati na istom terenu, ali će se dosta toga razlikovati. Biće više publike. Neće svi navijati za mene, ali dobro", istakao je Mute.

Izabrane vesti

Mute je Đokovića često gledao, ali nikada nije imao priliku da se sa njim sastane na terenu.
"Ne poznajem njegovu igru previše jer ne gledam puno tenisa. Gledaću koliko mogu večeras kako bih naučio. Šta me impresionira? Ne želim da me iko impresionira i to ne čini ni on niti bilo ko drugi. Poštujem njega i njegovu karijeru, on je dugo vremena broj jedan. Osvojio je mnogo grend slemova i zauzeo mesto među najboljima. Danas je najbolji na svetu. O njegovoj igri ne znam šta da kažem. Konstantan je. Kada dođe na turnir često ga i osvoji. Pokušaću da budem bolji od njega", istakao je Mute.

Duel između Srbina i Francuza na programu je sutra od 15.30 časova.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara