Komentari na vest

Nadal: Imao sam set loptu, svašta je moglo da se dogodi, presudila završnica trećeg seta

X

Xhee

pre gotovo 3 godine

Da sam na Rafinom mestu, igrao bih samo na turnirima na kojima igra i Novak. Jer čas tenisa od ovakvog velemajstora ne može da se plati.
G

Gostdkdkl

pre gotovo 3 godine

Kako negospodska izjava. Obojici se divi svet kako su igrali, a ovaj kao nije bio na svom nivou, hahahha. Rafa tisina bre, nauci fer plej, nauci od Novaka dok imas vremena, gnjigo mala spanska.
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Igrao si ti nadale dobro i te kako,kako je krenulo mislio si da ce biti isto kao finale prosle godine.Medjutim onda je djokovic dosao na svoj nivo a protiv najboljeg ikada se ne moze.Djokovic je najbolji teniser ikada
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Niko nije tako veliki i u pobedi i u porazu kao Djokovic... Zato je najveci svih vremena...Kad izgubi on od srca cestita iskreno, kaze za protivnika da je bio bolji... A Nadal kaze da je odlucilo par poena... Pa druze nije bilo u svakom setu 7 6 nego je radila metla u cetvrtom nisi se pitao nista... A da je nadal dobio taj brejk u trecem setu, Djokovic bi se jos jaci vratio u cetvrtom, i opet zato je i najveci svih vremena... Mentalna snaga je neverovatna, u svakom slucaju kad je djokovic na svom najvisem nivou nepobediv je, on se pitani sve od njega zavisi...
R

Raa

pre gotovo 3 godine

Moglo je buraz da okrene i na tvoju stranu u trećem setu ali vidi se na tebi da nisi spreman. Telo masno, faca izmučena, znojiš se kao pedofil. Đoković posle tri i po sata izgleda kao da je tek počeo zagrevanje.
a

arhitekt

pre gotovo 3 godine

Sve izjave koje posle jako bolnih i traumatičnih poraza daju i Rafa i tetka Roza su samo kurtuazne i ništa više. Ajde ruku na srce ovaj Rafa se još i potrudi da sve to u paketu i ne zvuči tako loše ali ona plači..čka to više ne ume ni da sakrije. OK majstore, što on i jeste, jedno vreme si BIO najbolji i to ti niko nije osporavao ali onda su se pojavili Rafa i Novak. Par sezona ste činili tkz "veliku trojku" a zatim si ti Rodžere ispao iz trke za No1. kao iz voza, povratka više nije bilo počele su kukumavke i suze. Možda ti i igraš "najlepši tenis", mada mi zbog tebe novouvedena kategorija nikada nije bila jasna, ali to se ne boduje još uvek. Uostalom RF je više od 80% svojih GS titula osvojio po povlačenju generacije Agasija i Samprasa a pre pojave Rafe i Novaka. Za Rafu je ovo večeras bio najbolniji poraz, ma 100%, u karijeri jer je propustio neverovatnu priliku za 21:20:19 i da Novaka obezhrabri. A kakav će ovo tek šamar biti za "objektivnu" i kulturnu zapadnoevropsku publiku to ćemo tek videti počevši od nedelje na finalu pa redom od uvek Novaku naklonjenih engleza pa preko lepo vaspitanih amera i sve tako redom izuzimajući braću Kineze i stvarno kulturnih Japanaca. Zato je, barem ja tako mislim, bitno da Nole osvoji titulu u nedelju i krene u napad na preostala dva GS. Ja mu želim svu sreću ovog sveta jer ju je zaslužio. A posle neka se ostali igrači tqkmiče ko će biti korektan a ko će gorke suze liti. Još jedmon BRAVO NOLE MAJSTORE !!!!
L

LuloLulo

pre gotovo 3 godine

Samo se ne slazem sa nisam odigrao dobar mec, jer su obojica igrali strasno...Nadal je postavio mozda lestvicu na RG toliko visoko da je ovo njemu mozda neki prosjek, ali ovo je bilo fantasticno gledati veceras
p

plavac

pre gotovo 3 godine

nikako nije prosek...loš meč za njega jer nije kontrolisao ni u tom setu koji je dobio igru,i sigurno misli na to,ali tu se on nije pitao niti se pita od 2011te sa novakom...
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Bravo za izjavu i sportsko priznavanje poraza, ni u jednom trenutku nije pomenuo bilo sta da umanji Novakovu pobedu. Novak je odigrao dobro, ja nisam, ali dao sam sve od sebe, moglo je i drugacije da bude, cestitam mu i zivot ide dalje, bravo!
F

FM

pre gotovo 3 godine

Djokovic mi je kao Tirunes Dibaba, sto mec (trka) vise odmice, on daje gas, a protivnici zaostaju. Ne znam da li bi iko mogao sa Djokovicem na duge staze. Mislim da bi trebao da se oproba u maratonu nakon sto zavrsi kao teniser.
P

Priznaj

pre gotovo 3 godine

Da je Nole bolji bice ti lakse
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Rafa je velikan, pravi sportsmen, gladijator. Bice sve tuznije i jadnije gledati tenis u godinama kad se povuku. Privilegija je ovo gledati. Zaista ne vidim ko moze da digne nivo tenisa preko ovoga u buducnosti! Sta treba da se desi, jedino da pocnu da lete ljudi ili tako nesto. Ovo je nestvarno. Na moju srecu je taj 3 set otisao na Novakovu stranu, ali Rafa je u pravu, tu je mec zavrsen. Da je Rafa taj set dobio naredni bi rutinirao, kao sto je Novak, to je poen, dva. Svaka cast momci!!!