Nadal (©Reuters)
Nadal (©Reuters)

Nadal ne ide na Vimbldon

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 09:08

Rafa se čuva za Olimpijske igre

Male su šanse da Novak Đoković zaigra na Vimbldonu, možda bi to bio i nepotrebni rizik pred Olimpijske igre, ali dok se srpski as ne oglasi ne znamo da li će ići u London. Ali, znamo ko neće ići – Rafael Nadal.

Španski as, koji je u prvom kolu završio nastup na Rolan Garosu, definitivno neće igrati u Londonu, otkrio je selektor reprezentacije David Ferer. On je objasnio, objavljujući spisak igrača za Olimpijske igre, da je Rafa odlučio da se prištedi zarad nastupa u Parizu.

Izabrane vesti

„Nadal će doći na pripreme u dobrom stanju. Stekao je i malo samopouzdanja posle Rolan Garosa. Vimbldon? Rafa neće ići na Vimbldon“, otkrio je Ferer.

No, to nije nikakvo veliko iznenađenje, jer je Nadal sličnu stvar najavio posle ispadanja sa Rolan Garosa.

„Mislim da je teška stvar da pravim prelaze sa šljake na travu i nazad, kada dođe vreme za Igre. Mislim da ne bi bilo pametno sa moje strane da pravim tako velike promene sa podloge na podlogu“, rekao je tada Nadal.

Tako da vrlo lako bi moglo da se desi da Olimpijske igre, na kojima će Rafa juriti medalje i u singlu i u dublu sa Karlosom Alkarasom, budu njegova labudova pesma.


tagovi

Rafael NadalVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara