Komentari na vest

Nezapamćena senzacija u Londonu! Vondrušova sa 42. mesta do vimbldonskog pehara

R

Ravnopravnost?!?!?

pre 10 meseci

Konkurencija u ženskom tenisu je takva već godinama da ako imaš ćerku sa iole talenta koja želi da nagazi sa treninzima od 14-te godine, do 23-24.te ona osvaja neki masters. Gledanost ženskog tenisa je slaba, sponzori nemaju interes da ulažu puno novca, a nagrade na turnirima ISTE u muškoj i ženskoj konkurenciji! Fenomen! Jedini sport na svetu u kojem nagrada za osvajanje turnira ne zavisi od popularnosti i gledanosti, već se isti novac deli zbog “rodne ravnopravnosti”, što je potpuno suprotno načelu ravnopravnosti jer ako je neko ravnopravan onda ne treba da za manju gledanost dobija isti novac. Po ovoj analogiji, UEFA bi takođe morala da donese odluku da osvajač LŠ u ženskom fudbalu dobija isto novca kao u muškoj konkurenciji. U čemu je razlika? Za ravnopravnost sam oduvek kako na poslu tako i kod kuće, zapošljavam 30% žena u svojoj firmi, druga najpalćenija osoba posle mene u firmi je žena, ali ona ne dobija takvu platu zbog svog pola već zbog rezultata koje donosi firmi.
B

Brundo

pre 10 meseci

Nezamislivo u muskom tenisu da 42. teniser osvoji Vimbldon.To je Lorenco Sonego.U zenskom tensiu nikad ne znate sta ce da se desi.Potpuno normalno da najbolje teniserke ispadaju u pocetnim kolima.
i

iznogoud

pre 10 meseci

Koji je bio Ivanišević kad je osvojio?
I

Inzaghi

pre 10 meseci

Ivanišević jeste bio 100+ na atp listi i to si u pravu čak je i dobio wild card, ali si mogao da kažeš da je pre toga bio trostruki finalista najvećeg teniskog turnira na svetu. Nije za poređenje.
B

Brundo

pre 10 meseci

Zaboravljas da mu je 2001. to bilo njegovo cetvrto finale Vimbldona.Tri prethodna je izgubio od Agasija i Samprasa.Nije se tek tako nasao tu.
r

roskotaner

pre 10 meseci

@iznogud Prijatelju ajde budi malo normalan i ne trazi dlaku u jajetu. Zenski tenis jos da nije ove Switek cirkus bi bio totalan. Nijedna dva turnira ne moze da poveze a ne dva GS. I Beker je sa 17 g osvojio wimbldon ali kod M iznenadjenja se meri u promilima.
L

LukeCage

pre 10 meseci

Da li ovo neko prati? Ženski tenis, jednostavno, treba da bude ugašen.
T

Transfer Boy

pre 10 meseci

Zenski tenis je 10. esalon ozbiljnog sporta..Za osvajanje ne bi im dao 2 miliona, nego im dosta i 200.000..nerealno je da budu placene koliko i muski teniseri
V

ViscaBarca

pre 10 meseci

E vidiš, zato ti živiš u robovlasničkoj Srbiji gde je sreća ako zaradiš 600€. Zbog takvog razmišljanja i jesmo tu gde smo. Sreća pa ti ne odlučuješ. Sportski pozdrav.
B

Brundo

pre 10 meseci

I zene trebaju da igraju u tri dobijena seta.Hoce u dva dobijena a da budu isto placene kao muskarci?!U tri dobijena i one.Sta je problem u tome?Grend Slemovi su najbitnija takmicenja u tenisu.
Р

Реално

pre 10 meseci

Женски тенис и мушки тенис нису две категорије једног спорта, већ два потпуно различита спорта. Срамота је да је ико икада и помислио да су у подређеном положају на основу онога колико могу и пружају а колико зарађују. Пре бих гледао шах пензионера на Калемегдану и било би ми занимљивије него женски тенис.
v

velikaaa

pre 10 meseci

greska mogu ti reci je to sto pricas,da trenutno tako jeste stanje ali pre samo 15ak godina je bila totalno obrnuta situacija federer se izivljavao muskim tenisom dok si kod zena imao zestin enana venus serenu kim klajsters mladu sarapovu,kapriati,devenport,dementievu,kuznjecovu...
N

NemanjaGlob

pre 10 meseci

Ženski tenis je najsmešnija vrsta sporta već više od 15 godina... Ozbiljna smejurija.

Владан

pre 10 meseci

Шармантна и лепа дама... браво.
G

Gost525242424242424242424

pre 10 meseci

Bravo Marketa, zaslužena titula!
F

Fisek

pre 10 meseci

Mole se novinari sportkluba, Viskovic i Ozmo, da prognoziraju 3:0 za Alkarasa u finalu. Ljudi za 2 nedelje nisu bukvalno nista pogodili, sve je doslo kontra.
Б

Белграно

pre 10 meseci

Невероватно је колико смарају са овим вештачким "ћаскањем" и као они нам објашњавају тенис а вири им празилук из чарапа, озбиљни хохштаплери и смарачи.
F

Fisek

pre 10 meseci

viskovic je odlican komentator, poznaje tenis i fudbal, al nek ostavi prognoziranje drugima.
M

Milan_Bn

pre 10 meseci

Ja ne mogu da ih smislim posle onog skandala sa mapom Srbije.
F

Fisek

pre 10 meseci

Kakav skandal sta pricas? Mapu je odradio Vimbldon i oni tu moraju da koriste kao i svi. Pa na rtsu ti je ista mapa bila
2

29292929

pre 10 meseci

Nebojsa "Evo su" Viskovic. Sve ovakve nepismene novinare na kurs srpskog jezika.
L

Ladolez

pre 10 meseci

Mislim da bi Boba Zivojinovic nakon mesec dana treninga danas pobedio sampionku Vimbldona. Pogledam povremeno zenski sport, odbojka, kosarka, altetika. Sve to ima smisla, ali zenski tenis je uzasno nekvalitetan.
I

ImeGosta

pre 10 meseci

Kakva crna zenska kosarka, pa to je na nivou petlica i 10 puta gore od zenskog tenisa
P

Portoriki

pre 10 meseci

Zenski tenis, a i generalno zenski sport, je smesan. Prosecan covek koji nikad nije taknuo reket moze da pobedi neke teniserke koje su u top 100.
М

Мали Алек

pre 10 meseci

Ово је глупост на толико нивоа. Професионални тенисер који је рангиран изван топ 300 би добио сваку женску тенисерку без проблема. Алии, аматер не би узео више од 2 поена. Ко је играо бар једном тенис, зна о чему причам.
r

realan123

pre 10 meseci

Igram tenis 3 godine amaterski, B liga u jednom BG klubu. Lagano dobijam devojke koje rade kao treneri, bivse juniorke....ne potcenjujem njihovo umece da prenesu znanje, svaka mi je dala odlicne savete ali igracki nista specijalno...sad digni to na WTA nivo i tvrdim da bi bivsi junior igrao makar egal sa top 100 WTA, amater ne ali razlika jeste ogromna izmedju polova u tenisu...
D

Dragan q

pre 10 meseci

Strasno...Uzas...Uzas...Strasno....Ko sve igra tenis majko mila i zaradjuje milione...majko mila!!!.
W

Wat

pre 10 meseci

Sve cu nekako i razumeti, ali da finale GSa odigras ovako kao Zaber, to necu nikad. Kao da joj je neko oteo barbiku pre meca i samo je cekala da ode kuci i place.