Komentari na vest

Novak 100 nedelja ispred Federera

D

Dostojevski

pre 3 meseca

Nole je srbin ne sto je lako, nego sto je tesko. Dali bi Nadal I federer kao srbi osvojili 42 GS? Nikad.
B

Brundo

pre 3 meseca

Kad je prestigao Federerovih 310 nedelja onda su rekli kako mora da stigne i Stefi Graf i njenih 377 nedelja.Kad je i to uradio tek onda su zacutali.Tu mislim na medije i elite.Djokovic bi trebao da ima 430 nedelja jer 22 nedelja su mu ukradene.Od marta do avgusta 2020. nije bilo teniskih takmicenja pa je ATP lista bila zamrznuta.
B

Boogy

pre 3 meseca

Kakva gromada. Zamisli lista na kojoj se broje nedelje, gde je svaka nedelja bitna. Novak prestigne rekordera na toj listi za 100 nedelja!!
S

Svetski a naš

pre 3 meseca

Čovek piše istoriju pred našim očima. Treba da budemo srećni što smo njegovi savremenici jer ovo što on čini ostaće zaista duuuugo godina. Oni koji imaju 40 godina sada neće doživeti da se obore neki od njegovih rekorda. Za mene je najjači ovaj po broju nedelja kao No1. Razlog je jednostavan: godina nikada neće imati 70 nedelja, to je jedina zakovana, fiksna kategorija. Može se ubaciti još neki masters, mogu uvesti peti, možda i šesti GS, mogu još svašta, ali ne mogu produžiti godinu. Tu će morati da trpe Novakovo ime bar 50 godina.
M

Miloschichi

pre 3 meseca

On je dve svetlosne godine ispred federera

samovasgledam

pre 3 meseca

..100 god ispred dotičnog!
4

4363476347634

pre 3 meseca

ovaj lagano tera do 500-tke
д

душан012

pre 3 meseca

Боље звучи у процентима. Од Федерера за сада по броју недеља бољи за око 30%, од Надала за око 46%. То је далеко убедљивије него однос у усвојеним ГС или мастерсима. Још га покрали за све недеље који су били први Медведев и Алкараз, а то је око 40 недеља.
H

Hebgffff

pre 3 meseca

Novak Djokovic je jedini sportista u istoriji za koga sam siguran da njegove rekorde nece niko nikada prestici,bar ne broj gs,nedelja na vrhu,pobeda protiv top 10 tenisera
l

lepo je to

pre 3 meseca

kad djokovic pobedi ili bilo koji srbin..najveci teniser je sigurno svih vremena..da li je sportista tesko je napraviti kriterijum..onda je po titulama onaj stonoteniser iz kine..a sada sta ti ili ja ili ostali imamo od tih gs ...trofeja pobeda itd

samovasgledam

pre 3 meseca

"lepo je to"...pazi ko se našao da osporava jednog Djokovića...kompleksi su čudo!..svaki sportista (pa i taj kinez), je "obeležen" svojim rezultatima kakvi god da su, a Novakovi su takvi da više ne možemo ni jedno drugo ime staviti pored njega iz bilo kog razloga, toliko je ispred svih..kome se to ne svidja, ne mora da pominje Novaka Djokovića, neka zaćuti zauvek.
B

Beryujbh

pre 3 meseca

Bas dobro treba iskopati neki rekord(manje vaznosti) a da ga djokovic nije postavio
k

koliko ljudi

pre 3 meseca

je danas kopalo i rintalo..mislis da im je bilo bas za tu statistiku josbi u radno vreme
M

Miloš Van Basten

pre 3 meseca

Bože zdravlja ide to i 500 nedelja!
M

Milionerrrr

pre 3 meseca

Novak svakim novim danom,svakom novom nedeljom i svakom novom pobedom penje se na stepenik vise na koji sam siguran da se niko nikada nece popeti
O

Oksi

pre 3 meseca

Federer, svakako dugo godina najbolji ikad i Agasi kog su do pojave Federera smatrali najboljim, zajedno su manje nedelja bili 1. mesto nego Novak sam. Dakle kao da je Dzordan bolji nego zajedno Lebron i Kobi npr.
d

druze

pre 3 meseca

sta pricas ti koji agasi njega niko nikad nije smatrao najboljim svojeg doba...u njegovoj sopstevnoj eri sampras je bio daleko jaci igrac. ahahha agasi brate ima 8 slemova samo.. 8 je neverovatna brojka ali je SAMO kad poredimo sa najvecima ikad...sampras primera radi ima 14...