(©Starsport)
(©Starsport)

Novak Đoković propušta Dejvis kup

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.09.22. | 08:16

„Neće igrati iz privatnih razloga“, kaže selektor Troicki

Teniska reprezentacija Srbije biće silno oslabljena u prvoj fazi Dejvis kupa. Novak Đoković, iako je prvobitno bio na spisku učesnika, morao je da otkaže nastup.

Kako je otkrio selektor reprezentacije Viktor Troicki, iz privatnih razloga Novak Đoković neće moći da nastupi u grupnoj fazi takmičenja u Valensiji.

Izabrane vesti

„Nole iz privatnih razloga neće igrati. To je njegova lična stvar. Jednostavno, ovog puta je sprečen da igra, ali će se pridružiti reprezentaciji u slučaju da se plasiramo u finale u Malagi u novembru“, rekao je Troicki za Žurnal.

Pripreme počinju danas, a svi ostali najbolji srpski igrači će biti tu.

„U Valensiju idu Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Dušan Lajović i Nikola Ćaćić, naš najbolji igrač u dublu, koji je sada uskočio umesto Đokovića“, objavio je Troicki.

Reprezentacija Srbije će u petak otputovati u Valensiju. Protivnici u grupi su Španija, Kanada i Južna Koreja. Mečevi će se igrati od 13. do 18. novembra.

OSlabljena je i Španija, za koju neće igrati Rafael Nadal, dok Kanada dolazi bez dvojice najboljih igrača, Feliksa Ožea-Alijasima i Denisa Šapovalova.


tagovi

Novak ĐokovićDejvis kupTeniska reprezentacija SrbijeViktor Troicki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara