Komentari na vest

Novakova poruka posle Australijan opena: Ne možete da nam uzmete dušu

K

Kajzer1993

pre 3 meseca

Da li se neko nekada zapita oko nekih činjnica. Lik odigra za njegove standarde loše turnir i dodje do polufinala istog. Hej do polufinala! To što nas je on razmazio sa trofejima i to što su mu sigurno oduzeli još par grenslemova, raznoraznim prljavim stvarima je dokaz njegove veličine. Ne razumem što nekome smeta činjenica da lik je i više nego konkurentan sa 36 godina. Neka igra dokle god može, a može da uzme i još neki trofej. Neka ga Bog čuva i želim mu puno zdravlja. Dušmani stavite prst na čelo i pogledajte prvo sebe u ogledalo.
s

smeta mi

pre 3 meseca

stalna prica o tome kako nije imao novca a non stop su zimovali na kopaoniku itd...preteruje u mnogim stvarima i pravi od sebe zrtvu...
К

Краљ

pre 3 meseca

Гази шампионе !!!
a

arroyo

pre 3 meseca

lepo priznaj da je tvoje prošlo i mani se moralnih pobeda
G

Gost1239574747

pre 3 meseca

Njegovo vreme nije proslo nego traje,nije ispao u prvom kolu,negou u polufinalu a ako znas u polifinale stizu 4 najbolja,jednostavno je izgubio od boljeg igraca taj dan,umesto da ti je drago sto srbin dominira svetom ti hejtujes,iskreno izvredjao bi ti sve zivo ali nema potrebe za tim dovoljan si ti sam sebi
b

bogotac

pre 3 meseca

Kralj!!!
y

y16161

pre 3 meseca

De ti druze uzmi zlato na OI i donesi neku medalju Srbiji, svaka cast za ove turnire ali to su sve tvoji licni uspesi, Dejvis kup nam je donio Troicki, cak ni to nisi igro sve.
M

Maljko

pre 3 meseca

Nastavi da gledas Snuker uz pivo i cips, pozdrav!
D

Dach

pre 3 meseca

Kako nije igrao kada je pobedio oba meča a igubili smo dubl i Tipsa prvi dan
P

Pravila Prati

pre 3 meseca

Dejvis Kup 2010 godine - šampioni, od 12 bodova koliko nam je bilo potrebno da postanemo šampioni, Djokovic maksimalnih 7/7 (100%), što će reći da je ostatak tima doneo 5 bodova. Dejvis Kup 2013 godine - finalisti, od 11 bodova koliko smo napravili, Djokovic maksimalnih 7/7 (100%), a u finalu 2/2 (100%) dok je ostatak tima ukupno doneo 4 boda. Pa još jedino na neku foru da stavi periku pa da igra umesto vezare Lajovića. Rekorder po broju pobeda u Dejvis kupu za reprezentaciju naše zemlje, niz od preko 20 dobijenih utakmica za našu zemlju.
t

te 2010

pre 3 meseca

mu je to trebalo za proboj u karijeri..onda se obogatio, proslavio i Srbija corak...
B

Brat moj

pre 3 meseca

Krenuo je u pravom smeru što se izjava tiče. Fali još samo nešto nalik “Ja sam ubedljivo najbolji ikada koji je igrao tenis, ni taj Federer ni Nadal mi nisu ni blizu i to svi znate samo se pravite” i da stoki zapuši usta.