Simona Halep (©Reuters)
Simona Halep (©Reuters)

Novi otkaz: Ni Simona Halep ne ide u Tokio

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 13:02

Dvostruka grend slem šampionka odustala od učešća na Olimpijskim igrama

Simona Halep krenula je stopama Serene Vilijams, Rafaela Nadala, Dominika Tima... Rumunska teniserka je odlučila da ne učestvuje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Osvajačica dva grend slema – Vimbldona i Rolan Garosa – nije se oporavila od povrede i ne želi da rizikuje dužu pauzu. Nekada najbolja teniserka sveta je zbog povrede lista propustila Rolan Garos, a kako povredu nije sanirala, morala je da se povuče i sa Vimbldona.

Izabrane vesti

„Ništa mi ne čini više ponosnom od predstavljanja Rumunije, ali nažalost, oporavak od povrede lista zahteva više vremena i zato sam morala da donesem odluku o otkazivanju učešća na Olimpijskim igrama. Posle propuštanja Rolan Garosa i Vimbldona, teško je podneti i preskakanje Igara, ali rešena sam da se vratim još jača. Od kuće ću gledati i podržavati sve rumunske takmičare“, napisala je Simona Halep na Tviteru.


Od učešća na igrama su takođe odustali i Denis Šapovalov, Roberto Bautista Agut, Kasper Rud, Beona Per, Gvido Pelja, Federiko Delbonis, Džon Izner, Rajli Opelka, Tejlor Fric, Sem Kveri, ali i srpski teniseri Dušan Lajović i Laslo Đere.


tagovi

Simona HalepWTAOlimpijske igreOlimpijske igre 2020Olimpijske igre 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara