Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Određeni termini polufinala Vimbldona, Đoković i Šapovalov drugi po programu

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.07.21. | 19:35

Pre njih sastaće se Beretini i Hurkač

Više nema dileme - Novak Đoković igraće polufinalni meč na Vimbldonu sa Denisom Šapovalovim oko 16.30 i po srednjoevropskom vremenu.

Tačnije, na Centralni teren istrčaće tek pošto svoj duel završe Italijan Mateo Beretini i Poljak Hubert Hurkač. Njihov susret zakazan je za 14.30, što naravno znači da je vreme za drugo polufinale klizno i zavisiće od toga koliko će dugo biti potrebno Beretiniju i Hurkaču da završe svoj polufinalni sudar.

Izabrane vesti

Petak, 16.30: (1,10) N. Đoković – D. Šapovalov (7,00)

Đoković je u dosadašnjem toku Vimbldona izgubio samo jedan set i to u prvom kolu od Džeka Drejpera, dok se Šapovalov jedva plasirao u finale posle drame sa Karenom Hačanovim u pet setova. Doduše, Šapovalov je odigrao meč manje od Đokovića pošto mu je Pablo Anduhar predao svoj duel drugog kola.

Najboljem teniseru sveta i mladom Kanađaninu biće ovo osmi susret, drugi na travi. Prvi i dosad jedini trijumf Šapovalov je dobio pre dve godine, doduše na egzibicionom turniru u Ujedinjenom Kraljevstvu. Đoković je dobio sve ostale duele uz samo dva izgubljena seta. Poslednji duel bio im je na ovogodišnjem ATP kupu kada je Srbin slavio sa 2:0.



tagovi

Novak ĐokovićDenis ŠapovalovVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara