Komentari na vest

Đoković dao nadu Bruksbiju, a onda se upalila vatra u njegovim očima - tri koraka do kalendarskog slema

K

Ko je ustao

pre preko 2 godine

jutros i video rezultat pomislio je dobro 3 1 lagana pobeda i prolazak.Oni koji su gledali,videli su skroz drugu sliku.Prvih sat i 40 minuta totalna dubioza.Nadam se da je to posledica planskog cuvanja snage za najjace rivale.Ali stvarno je previse lose izgledalo prvih sat ipo.Prvi seT posle onog sa nadalom na rg najgori koji sam vidoe od novaka.Broj neiznudjenih gresaka u tih sat ipo kod novaka je bio ludacki.Servis je proradio posle ravno dva sata.Takodje je bilo mnogo malo miksovanja u igri,a i drop sotovi su bili katastrofa.BIlo je vidno da ovaj mali nije spreman za ovakav maraton i da nikad nije igrao u toj brzini zadnji set je bio samo statista.Ali svkakako mali zaista obecava,stize neke strasne stvari.
p

pace

pre preko 2 godine

sa ovom igrom i ponasanjem na terenu nece osvojiti us open
k

kokos

pre preko 2 godine

Neće, nego ćeš ti. Kada god je dominantno krenuo u turnir, ja sam imao osjećaj da neće se dobro završiti. A kada se "provlači" do 1/4 i onda podigne nivo igre... Izgleda kao da je na pravom putu. Naredni meč će pokazati sve.
S

Sima1

pre preko 2 godine

Nole,Rafa i Federer ostaju na po 20 gs.
F

Finnegan

pre preko 2 godine

Nadu ti niko ne može oduzeti...
A

Alicante

pre preko 2 godine

Kako ga ne Novak vratio u predškolsko. Lepo je napisao Rodik na tviteru posle meča: Novak ti prvo uzme noge, a potom dušu. A dok je još trajao drugi set Rodik piše: Mogu da vam obećam jednu stvar, Novak če učiniti Bruksbiju najbolnije fizičko iskustvo koje je ikad doživeo. Ko je gledao meč mogao je da vidi Bruksbija da kako meč odmiče jedva stoji na nogama. Koliko je moćan Nole, od Rodika koji ga je hejtovao napravio ćoveka koji mu se divi i navija za njega. IDEMO NOVAČE PO 21. GS!
p

plavac

pre preko 2 godine

uvek je rodik bio lajavac ali i korektan,vec i tad odmah posle one izjave je bio u fazonu lanuo sam,rekao ishitreno...
A

Aammm

pre preko 2 godine

Gde su sad oni sto pričaju kako je Federer osvajao GS titule protiv slabih protivnika? Čovek usao u četvrtfinale GS pobedivši takve veličine kao sto su Rune, Grikspor i Bruksbi. Protivnici na nivou čelendžera u Vrnjačkoj Banji.
X

Xide

pre preko 2 godine

Cicipas se ne bi slozio sa tobom :)
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Aammm-Problem je što ti ni ne znaš protiv koga je sve Federer igrao u prva 3-4 kola kroz celu karijeru.Vrati se malo unazad kada je Federer imao 34 godine i vidi protiv koga je gubio u trećem kolu AO i kakve je protivnike tada i te godine imao na grend slemovima a i kroz celu karijeru...Lako je sada pratiti tenis uz svo moguću tehnologiju gde ti sve informacije izadju za minut,istraži malo od 2003 do 2021 možda ćeš imati jasniju sliku....
B

Benarrivo

pre preko 2 godine

Jao mukice, pa ti ocigledno ni za kafu nemas, pa si toliko frustran.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Samo teška budala može ovavke gluposti da napiše. Jesi li gledao US open ove godine? Jesli li uopšte gledao kako igra ovaj mali amerikanac? Jedan od najboljih mladih igrača na ATP Kakav je to mozak koji je spreman samo mržnju i negativnost da prosipa, tužno li je biti ti...
1

101

pre preko 2 godine

Dobri su bili i Federer, i Rod Level, i Bjorn Borg...Ali je ovo vreme najveceg na svetu ikada.
@

@Ammm

pre preko 2 godine

Zapitaj se malo i istraži, protiv koga bi to mogao igrati u sledeće tri runde? Zverev, Berretini, Medvedev! Sedi dole, jedan!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Lepo je to, kad ti, koji reket nisi držao u rukama pričaš o tenisu i igri čoveka koji je osvojio sve što se osvojiti može.
I

Istine radi...

pre preko 2 godine

Tu smo.Osnovna razlika je sto su ovi rekreativci iz Vrnjacke banje protivnici u prvoj nedelji gren slema.U Federerovom slucaju to su bili polufinalisti i finalisti gren slema dok se nisu pojavili Nole i Rafa.
D

Džoni90

pre preko 2 godine

Pa ako su na nivou Vrnjačke Banje, izađi ti majstore na teren i osvoji GS. Za tvoju informaciju, osim Novaka još samo tri nosioca su ostala na turniru i vidi čuda - sva trojica su njegovom kosturu. Da bi osvojio ovaj USO, Novak sada redom mora da pobedi: 6. nosioca (Beretini), 4. nosioca (Zverev) i 2. nosioca (Medvedev). Medvedev sa druge strane kostura do finala ima igrače koji nisu ni u prvih 50 na ATP listi. Pokrij se ušima i idi mrzi Novaka negde drugde.
m

medicinar

pre preko 2 godine

Čelindžer u Vrnjačkoj Banji ne postoji prika..
F

Familija

pre preko 2 godine

Bravo Novače idemo majstore korak po korak i samo napred gazi familijo
s

samo udri

pre preko 2 godine

Bravo Novace, sve ih gazi legendo. Ovaj degenerik sto je lupio minus na komentar nek se samoubije.
p

plavac

pre preko 2 godine

pobi i svi