Sten Vavrinka
Sten Vavrinka

Potera za fiksevima u Akapulku

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.02.19. | 14:56

Prestižni meksički teniski turnir ATP 500 kategorije večeras se otvara prvim borbama prvog kola

Pored Dubaija, na sasvim drugom kraju svetu, u Akapulku održava se ove sedmice i drugi ATP turnir 500 kategorije koji je prošle godine pokorio Huan Martin del Potro. Ovaj put glavna zvezda je Rafal Nadal, dok je Rodžer Federer u gorepomenutom Dubaiju. Prvi reket sveta, Novak Đoković ipak će odmarati do mastersa u Indijan Velsu koji počinje 7. marta.

DNEVNI RASPORED MEČEVA (-7 Č)

Izabrane vesti

Delpo neće braniti krunu iz Meksika pošto se nedavno vratio na teren nakon duže pauze zbog povrede, otvorivši sezonu u Delrej Biču  gde je poklekao tek u četvrfinalu. Sreću u Akapulku (tvrda podloga na otvorenom, nagradni fond 1.780.060 $) potražiće i treći reket Srbije, Dušan Lajović kojem će prvi protivnik biti iskusni Španac Felisijano Lopez. On večeras neće igrati, ali to ne znači da neće biti interesantno. Šta više, u pitanju prvo kolo, tako da je lakše odrediti favorite i koristite te parove za "nabijanje" ukupne kote na tiketu. To jest, juriti fiksove. No, naš cilj nije da vas učimo šta i kako već da vas savetujemo.

Te od 23 časa po srednjoevropskom vremenu očekujemo keca na Stiva Džonsona protiv lokalnog kvalifikanta Herarda Lopez Viljasenjora. Za one koji bi da uhvate vpše od kvote 1,10, tu su plus gemovi, da neće biti taj-brejka (1,37), dva seta (1,30), da će i prvi i drugi set uzeti snažni Amerikanac (1,25) itd.

Keca jurimo i na meču Sten Vavrinka - Rajan Herison. Kvota na Švajcarca je za sada sasvim pristojnih 1,40, te bi valjalo očekivati da lako prođe. Trostruki grend slem šampion je nedavno izgubio u finalu jakog takmičenja u Roterdamu nakon velike borbe sa Gaelom Monfisom čime je pokazao da se vraća u formu nakon serije teških operacija kolena.

Lep koeficijent 1.45 može se lako uloviti i na keca za susret između Fransesa Tijafoa i Džordana Tompsona. Američki talenat je ove zime konačno pokazao da ima kvalitet za velike stvari, te bi valjalo očekivati da bez suviše problema prođe Australijanca koji je trenutno 79. na ATP listi.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

atp AkapulkoRafael NadalSten Vavrinkabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara