Komentari na vest

Predator Novak Đoković: Volim mečeve od pet setova protiv mlađih od sebe, jer što duže traju - osećam se bolje

N

Novak familija

pre gotovo 3 godine

Sutra je ujedno i krunisanje prvog i zadnjeg kralja tenisa,jednog jedinog: Novaka I Djokovica!
D

Deka PG

pre gotovo 3 godine

Imponuje mi koja je količina gubitnika koja lupa minuse na svaki pozitivni komentar o Novaku. Obični paćenici, nesposobnjakovići, koje još tata i mama izdrzavaju, a ima i autošovinista. Sve tuđe im je ljepše od svoga. Pardon - našega. Nole je i naš i svjetski i čast nam je što živimo u njegovoj eri. Ljudska i sportska veličina. A vi miševi, nemojte se nervirati. Nije to zdravo za organizam, a i srce vas može okinuti. Živio nam No1e
M

Monteroo

pre gotovo 3 godine

Ovo nije samo pobeda ovo je i uputnica za psihologa,kao i Cicipas,Tim,ovo lomi karijere ,baca te medju obicne smrtnike,kad pocisti medvedeva....do 25 -e titule ce ici lako a posle mozda se neko pojavi.
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Ovo mu je 31. Grend Slem finale i time se izjednacio sa Federerom.
R

Rijetko

pre gotovo 3 godine

Ko da je u ovoj situaciji (borba za najviše grendslemova Itd Itd , da gubi sutra 2:0 u pao bi , dok ovaj ne bi ) bruku para sam uzeo na njemu protiv tsitsipasa ( uplacivao sam prije i tokom meča ) mnogo manje naspram toga protiv beretinija . Ali sutra će mi dosta profita donijeti i ako znam da će biti teško Kao nikada ove godine dobija i hvala mu!
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Djoković je najbolji teniser svih vremena i to je pokazao bezbroj puta. On je već sada svaki grend slem i masters osvojio po dva puta. Ono što mu zabrinjava je slaba generacija tenisera koja nadolazi. Svaka čast Zverevu ali on nije u stanju da igra ravnopravan meč na tri sata u pet seta sa djokovićem iako je mlađi deset godina. I drugi isto tako. Djokoviću sigurno ovi protivnici izgledaju smešni jer je igrao puno mečeva u prošlosti sa 4,5 sati efektivnog tenisa sa Nadalom, Federerom, Marejem pa i Vavrinkom.
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

Fizički mu niko nemoze parira na svetu!!!!!!prvi set zagrejavanje ,drugi treći set lagano dobija,četvrti set sa pola gasa igra,a posle protivnik nema šanse u petom setu,......najbolji igrač ikada i mi smo srećnici što živimo u ovoj eri Novaka!!!!!!za narednih 200 godina neće mu niko biti ni do kolena!!!
I

Ivan_994

pre gotovo 3 godine

Čovek je najbolji igrač svih vremena, a on priča o tome koje delove igre može još da unapredi. Zato je tu gde je, nikad nije zadovoljan, uvek može bolje. Idemo 21
T

Tvorza

pre gotovo 3 godine

Jos jedna pobeda i 21 titulaaaaa
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Nažalost, ovaj intervju najverovatnije znači poraz u finalu. Naši sportisti čim krenu da pumpaju samopouzdanje u novinama, poraz je neminovan.
M

Mardi

pre gotovo 3 godine

Pa sta i ako izgubi, moze on do jos par GS titula
T

Tata Menažera

pre gotovo 3 godine

TOOO NOLE SRBINE!!! Hvala Bogu sto nam te je dao, u nedelju samo rutina!!! Cela Srbija je uz tebe!!!
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Citam vjesti o finalu i mene neka trema trese izgaram od zelje da osvoji to u inat svima.napred Nole osvoji to molim te za nas sve koji smo godinama uz tebe
B

BoskovMali

pre gotovo 3 godine

Serena Williams nije osvojila kalendarski slam. Ona je osvojila 4 različita Grand slama zaredom, ali ne u istoj sezoni/godini. Ali kalendarski su i osvajale Court i Connoly, koje nisu navedene.
L

LanmiLe

pre gotovo 3 godine

Ima je i Novak sva 4 slema u svom vlasništvu istovremeno, ne u istoj godini...
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Intervju posle kojeg čovek mora da skine kapu dole i kaže Bravo Majstore. Ovo treba deci čitati, da shvate kako se postaje najbolji na svetu, ni iz čega, uz krvav rad i volju. Nije imao novca, nije imao uslove da trenira, nije imao bogatu tenisku istoriju u porodici i društvu iz kojeg dolazi. Imao je samo talenat, veru u sebe i pametnu glavu. Ipostao je najbolji na svetu već sada, pobedio večeras ili ne, zato što je prevazišao ogromne prepreke koje drugi nisu imali.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Šta bre nije imao novca. To su priče Srdjana i Dijane kako bi njegov uspeh predstavili kao jos veći. Da se razumemo, Nole je veliki šampion, jedan od najvecih sportista ikada, ali stvarno je nepotrebna ta patetika o nemaštini, i kako su sastavljali kraj sa krajem itd. Imao je sve uslove da se razvija kao mlad teniser, sve ostalo je čista laž.
A

Alicante

pre gotovo 3 godine

Ovih osam lajkova na tvoj komentar samo govori o količini patnje koju vam nanosi Djokovic. I danas na youtube-u možeš naći video gde Novak govori o potrebnim finansijama da trenira na vrhunskom nivou. Mislis da je kod Pilića u akademiji moguće trenirati sa 100e mesečno? Dakle Novak nije lagao i pričao bajke. Opšte poznata stvar je da su ljudi prodali svo zlato iz kuće i da ih je Cepter ispalio za keš jer je Boba Živojinović rekao da je Novak sklon povredama i da ima bolesno srce. Tako da je ta patnja koju Boba danas proživljava ekvivalent patnji koju osećaju mrzitelji Djokovića. Idemo Nole 25+ GS! Ne bih bio u koži ovih nesrećnika koji uvek navijaju protiv.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Uvek su imali lovu, sve ostalo je čista patetika.
N

Nole king

pre gotovo 3 godine

Koliko smo mi jadan narod kad večito velicamo druge i tudje, a pljujemo svoje., a bar ovaj covek nije zasluzio ni jednu lošu reč. Nole doktore zgazi ih svee!
K

Kosovac Doljanac

pre gotovo 3 godine

RUSKA BRATINA OSVAJA PEHAR SA VEROM U BOGA I MAJKU RUSIJU...
p

plavac

pre gotovo 3 godine

ko?ahahahhaha

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Poceo si i u majku Rusiju da se kunes samo da Djokovic ne pobedi hahhahahaha smehoteka
T

To je to

pre gotovo 3 godine

Ti sto zelis da budes protagonat Rusije ne znaci da svi zele, bas kao i Djokovic koji ce da zgazi Medvedeva u finalu!
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Tužan i žalostan mozak.
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Majka rusija???valja nam ta rusija opasno.napred Nole zgazi ruju
e

esex

pre gotovo 3 godine

nole je genije.
M

Miskotaa

pre gotovo 3 godine

U petom setu je 10 godina mladji Zverev poceo bas da posustaje, a Novak moze 7 setova da igra. Neverovatno. A smejali su mu se za ishranu, trening... Tad je gubio meceve jer je pravio veliku promenu u nacinu zivota, medjutim dugorocno vidimo sta je dobio. Dok Nadal ne moze da izdrzi dva turnira, Novak moze 20.
G

Gost RS

pre gotovo 3 godine

Nole ja sam veći sportista od tebe. I ja volim sa mlađom,al sve bude gotovo u 3 seta.