Preokret Lajovića za drugo kolo Pekinga

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.10.18. | 13:26

Srpski teniser slavio protiv Pospišila i sada čeka boljeg iz meča Dimitrova i Harisona. Krajinović protiv starijeg Zvereva

Treći reket Srbije, Dušan Lajović uspešno je započeo takmičenje na ATP 500 turniru u Pekingu. On je u prvom kolu glavnog žreba Otvorenog prvenstva Kine, do kojeg se probio kroz kvalifikacije, nakon dva sata i šest minuta velike borbe uspeo da pereokrene protiv 83. igralča sveta, Kanađanina Vaseka Pospišila slavivši sa 2:1, po setovima 2:6, 6:4 i 6:4.

U zaključnom delu susreta naš as je došao do presudnog brejka pri rezultatu 3:3 i uspeo da sačuva prednost koja mu je donela i pobedu. As iz Stare Pazove sada ide na boljeg iz meča između Amerikanca Rajana Herisona i Bugarina Grigora Dimitrova.

Izabrane vesti

Narednog "radnog dana" u Pekingu nastupa naš drugi predstavnik u glavnom žrebu ovog prestižnog turnira, Filip Krajinović koji ukršta rekete sa Mišom Zverevim. Stariji brat daleko uspešnijeg Aleksandera je, ako i naš as u katastrofalnoj formi i biće zanimljivo videti ko će biti "manje loš". Zato i verujemo da bi njihov prvi susret mogao da potraje tri seta. 

FOTO: Action Images


tagovi

Dušan Lajovićvasek pospišil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara