Komentari na vest

Titula ostaje u rukama Sabalenke

B

Brundo

pre 4 meseca

Svaka jos cast.Interesantno da ima bolje rezultate na betonu nego na sljaci jer vise je gradjena za igru na sljaci.Jaka je i dobro bije po lopti.Servis je izuzetak posto servis nije bitan na sljaci koliko na betonu i travi.Pogledajte Nadala.Citave karijere sa osrednjim servisom a 14 titula na RG.
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Sabalenka gradjena za šljaku?! Momčino, nemaš ti veze ili se sprdaš sa komentarima! Na šljaci ti je potrebna fenomenalna kretnja i vraćanje do iznemoglosti. Sabalenki je to slabija strana, zato i igra slabije na šljaci. Čestitke na tituli, ogromna dominacija!
B

Brundo

pre 4 meseca

Sljaka se igra na fizicke odlike.Pogledaj Djokovica, SInera i Medvedeva.Kad ih pogledas vidis igrace koji su kao stvoreni za beton.I sva trojica imaju dobar servis, sto je na betonu vrlo bitno.Sljaka je mnogo zahtevnija za igru jer su razmene poena duge.Lopta se sporo krece po terenu i ima drugaciji odskok.Ako je tesko za Sabalenku onda je tesko i za ostale teniserke jer zene retko imaju po 20 razmenjenih udaraca u poenu.Jednostavno takav je zenski tenis.Priroda je takva.Sporije trce i slabije udaraju po lopti.
B

Bukvalno ne

pre 4 meseca

Nema gradju za sljaku, i sama je rekla da je ne voli ali se trudi da unapredi igru na njoj. 2023 se video pomak u njenoj igri na sljaci. Uzela je Madrid pobedivsi bas Igu u finalu, a i stigla je do polufinala RG sto joj je najveci uspeh na RG. Nije problem toliko sljaka koliko njena psiha, devojci je umro otac kada je bila mlada, to je mnogo uticalo na nju. Pricala je sama da je trazila sebe i radila na sebi, dosta napreduje. Ona na igri ne mora da radi koliko na mentalnoj snazi, ona se najvise bori sa sobom pa tek onda sa protivnikom. Vec sam pisao ovde da je ona meni bolja od Ige trenutno samo je problem psiha na kojoj radi sa psiholozima i trenerima, nije lako bila je bas vezana za oca, cak mu je titulu prvu na AO posvetila jer mu je obecala da ce osvojiti GS pre 26.godine. Mislim da je ista stvar i sa Rybakinom, tuce Igu gde stigne i na betonu i na sljaci, samo treba da radi na mentalnoj snazi. Igu van sljake moze dobiti ko hoce.
G

Gostoprimljivi

pre 4 meseca

Sabalenka, moj dobri brat 🥰
г

гм

pre 4 meseca

заслужено и убедљиво
U

Ubedjen

pre 4 meseca

Da Coco nije amerikanka i da nije imala onoliku podrsku, Arina bi uzela i US i ovo bi joj bio 3. GS a ne drugi. Da je igrala protiv bilo koje druge u finale tad a ne protiv Amerikanke, osvojila bi.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Naravno, slavenska superiornost. Bravo
A

Ako M

pre 4 meseca

Medvedev pobedi u finalu, imaćemo pobednike sa neke nepoznate planete, ljudi nemaju obeležja nikakva.
J

Još

pre 4 meseca

Samo da osvoji Rus, i da im tuga bude veća.

ГОШЋА

pre 4 meseca

Браво лутко🇧🇾🇧🇾 Још сутра Меда. Срамота је да играчи наступају без националне заставе, и из свег срца им желе да освоје што више трофеја, у инат западном свету

ГОШЋА

pre 4 meseca

желим*
n

nedano

pre 4 meseca

Jesu vam isprani mozgovi o zapadnom svijetu. Zasto narod ne ide da zivi u Rusiju? Hiljade i hiljade je u zatvoru zato sto su se protivili ratu. I to je po vama normalno? Diktator na vlasti, rjesava se koga hoce. Ista je situacija i u bjelorusiji.

ГОШЋА

pre 4 meseca

@ nedano Је си ти ок друже? Ја причам о томе како се врши дискриминација према рзским и белоруским тенисерима од стране људи који су нанели највише зла. А то како се живи у Русији или било којој другој држави ме апсолутно не занима
h

ha ha

pre 4 meseca

a ne zanima ti kako zive licemeru....
L

Logitech

pre 4 meseca

Bravo Sabalenka srećo moja, jako sam ponosan.
E

Egost

pre 4 meseca

Baš dominantno, nema šta, sa Gof je bilo finale pre finala, ovo jutros je bila samo rutina.
Z

Zasluzenoo

pre 4 meseca

Pocepala ceo turnir, bez izgubljenog seta! Bravo Aryna!