Dani Alves (©Reuters)
Dani Alves (©Reuters)

Dani Alves na slobodi: Posle godinu dana i dva meseca izašao iz zatvora (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.03.24. | 17:34

Doduše, privremeno…

Osuđen je Dani Alves na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od četiri i po godine zboog seksualnog napada, ali u međuvremenu je sud procenio da je smanjen rizik od bekstva i doneo je odluku da omogući Brazilcu da bude na slobodi dok presuda ne bude pravosnažna.

Advokatski tim na čelu sa Ines Gvardiolom je sproveo potrebne procedure, Dani Alves je položio kauciju u iznosu od 1.000.000 evra i danas se prvi put posle jedne godine i dva meseca našao na slobodi.

Izabrane vesti

Dani Alves izašao je iz zatvora u Brajansu u pratnji advokatice Ines Gvardiola

Lišen slobode bio je od 20. januara 2023. godine, kada je preventivno zatvoren, jer su sudije smatrale da postoji opasnost da če pobeći. Posle 14 meseci i pet dana pušten je na privremenu slobodu, nakon što je predao oba pasoša – brazilski i španski, obavezao se da žrtvi neće prići na razdaljinu bližu od 1.000 metara, kao i da sa njom neće kontaktirati.

Brazilac je tokom suđenja pokazao spremnost da sarađuje, pa je dvopje od troje sudija u Provincijskom sudu u Barseloni glasalo da se pusti na slobodu. Doduše, privremeno. Svakako će naredni period biti pod prismotrom I biće u obavezi da se jednom nedeljno pojavljuje pred istim sudom.




tagovi

Dani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara