Filip Stevanović pogodio posle skoro dve godine! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.09.23. | 19:13

Krilni fudbaler Mančester Sitija sjajnim volej udarcem doneo pobedu RKC Valvajku protiv Tventea

Sredinom nedelje je izjavio kako sanja da jednog dana zaigra za Mančester Siti i izgleda da nije to rekao reda radi. Filip Stevanović već je zavrnuo rukave i radi na tome da mu se san ostvari. Ili da za početak makar skrene pažnju stručnog štaba evropskog šampiona na sebe. A, posle onoga što je uradio ovog nedeljnog popodneva trebalo bi da mu pomogne u toj nameri.

Jer Filip Stevanović je postigao gol! Prvi posle skoro dve godine. I to ne bilo kakav i bilo koji, već pogodak koji je njegovom novom timu RKC Valvajku doneo tri boda protiv Tventea – 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Morao je Stevanović ovog leta na novu pozajmicu. Posle neuspešne epizode u Santa Klari odlučio je da se vrati u Holandiju gde je pre dve godine nosio dres Herenvena. Ovog avgusta stigao je u redove RKC Valvajka. No, zbog administrativnih problema ekipi se pridružio tek nedavno i tek prošle subote debitovao ušavši sa klupe. I večeras priliku dobio u nastavku, mada ju je ovog puta iskoristio.

Ušao je u igru u 72. minutu umesto Zakarije Bakalija, nekada velike nade holandskog fudbala, i minut pre kraja postigao evrogol vredan nove pobede, druge vezane, nanevši tako Tventeu prvi poraz od starta šampionata. Sačekao je loptu ubačenu sa desnog boka i volej udarcem slabijom nogom zakucao je pod prečku gostujućeg gola.

Bio je to njegov prvi pogodak posle skoro dve godine. Poslednji put se u strelce upisao još sredinom novembra 2021. godine za Herenven protiv Viljema II. Nije doduše mnogo ni igrao od tada. Do kraja pomenute sezone za Herenven još 14 mečeva, prošle sezone svega devet u Santa Klari.



tagovi

Filip StevanovićEredivizijaRKC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara