REZZIME DANA (utorak): Svaki drugi Englez razočarao

Vreme čitanja: 3min | uto. 16.04.24. | 23:50

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SAUTEMPTON - PRESTON (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 3:0

Sautempton želi da se vrati u premijer ligu i novi korak je napravio pobedom nad Prestonom. Domaćin je sav posao odradio od 19. do 33. minuta. Dva gola Adamsa trasirala su put do pobede koju je ukrasio Armstrong.

FAMALIKAO - SPORTING (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Sitno broje u Sportingu do osvajanja titule, a na putu ka tronu nije uspeo da ih uspori ni Famalikao. Pružio je domaćin snažan otpor lideru prvenstva, ali više od minimalnog poraza, prvog posle više od mesec dana, nije mogao da izvuče. Lisabonskom velikanu je tri boda doneo Pedro Gonkalves pogotkom u 20. minutu, a gosti su u nastavku zatvorili sve prilaze svom golu, ne dozvolivši rivalu nijedan udarac u okvir.

PITERBORO - FLITVUD (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 4:1

Fudbalsko samoubistvo izvršio je Flitvud u Piterborou. Imao je gol prednosti od prvog minuta, a onda i dva penala da se dodatno približi pobedu, ali je oba propustio i prizvao kaznu. Posle prvog promašenog penala gostiju Piterboro je izjednačio rezultat, posle drugog režirao preokret, a u nadoknadi sa dva pogotka Klark Herisa i overio trijumf.

MENSFILD - AKRINGTON (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Mensfild je večeras praktično overio plasman u ligu jedan. Gol u drugom minutu je najavio pobedu, dok je pogodak sat vremena kasnije i overio, te su gosti uspeli samo da ublaže poraz.

DORTMUND - ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 4:2

Žuti zid. Kosina sa 25.000 ljudi, tribina sa najvernijom publikom na planeti. Mnogo ih je puta Borusija razočarala, gorku pilulu im poslužila pre nešto manje od godinu dana kada je umesto fešte na Vestfalenu, posle remija sa Majncom izgubila već viđenu titulu Bundeslige, posejala neshvatljivu tugu Dortmundom. Ali Žuti zid nastavlja da dolazi, nastavlja da veruje zbog noći kao što je ova. Noći rolekostera, noći preokreta, noći iskosnskog fudbala. Zid nije bio samo zid već cunami u kojem su se Čolo Simeone i njegovi puleni večeras udavili - 4:2 (prvi meč - 2:1 za Atletiko).

Opširnije OVDE.

PORTSMUT - BARNSLI (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 3:2

Dva puta je Portsmut imao gol aostatka i vrađao se u utakmicu, a u šest minuta u završnici je uspeo i da režira preokret. Pobedom je lider Lige jedan i matematički obezbedio povratak u Čempionšip za veliko slavlje na Fraton Parku.

PRECRTANO

BOLTON - ŠRUZBERI (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:2

Neprijatno iznenađnje priredio vam je Bolton. Bio je izraziti favorit, uputio 25 udaraca ka golu, 13 u okvir ali ne samo da nije došao do pobede, već je morao da juri zaostatak. Dva puta je Šruzberi imao prednost od jednog gola i dva puta se domaćin vraćao. Gol je upecao zahvaljujući Nagomi u 71. minutu.

LINFILD - KOLEREJN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:2

Razočarao vas je i Linfild koji je bio na pragu pobede, ali je kapitulirao u osmom minutu sudijske nadoknade. Poveo je Kolerejn u 44. minutu, domaćin golovima u 52. i 58. preokrenuo, ali je koncentracija pala u samoj završnici susreta.

BARSELONA - PSŽ (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:4

Imala je Barselona sve. Minimalnu prednost iz prvog meča sa Parka prinčeva, rano vođstvo u drugom, ali je ostala bez ičega. Bilbijski potop kojem su u revanšu na Monžiuku prisustvovali navijači katalonskog kluba inicirao je Ronald Arauho crvenim kartonom u 29. minutu posle kojeg su Ćavijeva kola završila u provaliji - 4:1 (1:1).

Opširnije pročitajte OVDE.

OKSFORD - LINKOLN (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Oksford je imao priliku da pobedom dva kola pre kraja ode na plus pet i praktično overi makar šesto mesto i baraž, ali je Linkoln minimalcem uspeo da ostane u borbi za promociju. Trenutak odluke bio je penal u 47. minutu za goste koji je iskoristio Mandriu.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara