Rafinja (Barselona) i Lukas Beraldo (PSŽ)
Rafinja (Barselona) i Lukas Beraldo (PSŽ)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Opet se Barsa poslednja smeje

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.24. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 16. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dortmund - Atl.Madrid
ID: 8038566


Atletiko dolazi sa prednošću koja njemu ne dozvoljava opuštanje, a protivniku uliva nadu (2:1). Madriđani umeju da igraju na rezultat i da im je protivnik ekipa iz neke druge zemlje možda bismo vam savetovali malo pogodaka, ali Nemci će krenuti agresivno, pa je GG realno.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.53)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 21:00
Southampton - Preston
ID: 8038555


Muči se Sautempton u poslednje vreme, ali ipak i dalje stoji neuporedivo bolje nego njegov rival. Preston je u gornjoj polovini tabele, ako bi zapeo mogao bi do plej-ofa, ali sumnjamo da će uspeti. Očekujemo pobedu Svetaca, koji su i dalje u konkurenciji za direktnu promociju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Famalicao - Sporting
ID: 8038879


Famalikao ne gubi lako, ali sada mu dolazi ekipa koja je glavni kandidat za osvajanje titule i sve osim dvojke bilo bi iznenađenje jer su Lavovi u sjajnoj formi. Pomenuti konačni ishod mogla bi da isprati i kombinacija sa 2-3 gola, pa ako vas kvota ne zadovoljava vi kombinujte.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 18:00
Al Ain - Al Hilal
ID: 8039170


Plasman u polufinale Lige šampiona Azije kao da je potpuno opio fudbalere Al Aina jer posle eliminacije Al Nasra ne liče na sebe. Naravno, trener Al Hilala Žorž Žezus je “stari vuk” i kriza Emiraćana neće ga uljuljkati, pa zbog toga birajte između dvojke i kombinacije X2&2+.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - PSG
ID: 8038582


Barselona je povela u prvoj utakmici, Pari Sen Žermen je preokrenuo, ali su Rafinja i Kristensen doneli Kataloncima vrlo važnu pobedu na gostovanju. Blaugrana bi trebalo da zadrži prednost, u to ne sumnjamo, ali očekujemo da će zabeležiti trijumf i pred svojim navijačima.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
RUSIJA - KUP | 18:30
CSKA - Baltika
ID: 8038213


CSKA zaista igra sjajno. Istina, daleko je od borbe za „krunu“, ali ima odlične šanse da osvoji pehar u Kupu. Prvi duel Armejci su dobili minimalnim rezultatom, ali smo uvereni da će kod kuće biti ubedljiviji, mada je Baltika čvrsta. To vam otvara prostor za kombinaciju 1&0-3.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-3 (2.2)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Bristol Rovers - Cambridge
ID: 8038875


Domaći su u poslednje vreme imali dosta problema sa formom. Vezali su sedam kola bez pobede (u tom periodu osvojili su samo dva boda) pre nego što su u subotu savladali Čeltenam na njegovom terenu (3:1). Ipak, i dalje su bolje kotirani od rivala i dajemo im puno poverenje.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Oxford - Lincoln City
ID: 8038898


Domaći se nalaze na poziciji koja vodi u plej-of za promociju, međutim, njihov protivnik zaostaje samo pet bodova i ima i dalje šanse da se nađe u doigravanju iako je do kraja ostalo još malo. Verujemo da će i jedni i drugi biti borbeni, ali ih vi bolje sasvim preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara