©MN Press
©MN Press

Siti ponovo prosledio Stevanovića u Holandiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.08.23. | 16:47

Ofanzivni vezista promovisan u novoj sredini

Četvrti put od potpisanog ugovora sa Mančester Sitijem, Filip Stevanović će pokušati da napravi iščekivani korak na pozajmici. Posle perioda provedenog na privremenom radu u Partizanu, Herenvenu i Santa Klari, naredne izazove ofanzivni vezista će dočekati u RKC-u.

Fudbaler rođen 2002. godine je promovisan danas u novoj sredini, članu holandske elite, gde je o značaju angažmana Srbina govorio generalni menadžer kluba Frank van Moselveld.

Izabrane vesti

"Posle dugotrajnog kontakta sa Mančester Sitijem, konačno smo uspeli da dovedemo Stevanovića na pozajmicu. Ovo je bila prilika koju nismo mogli da propustimo. Igrač kao što je Filip, sa takvim ofanzivnim kvalitetima, predstavlja veliko pojačanje za nas".

Zadovoljstvo nije skrivao ni Stevanović koji se posle skromen sezone u Portugaliji vraća u Holandiju, sredinu gde je ipak imao konkretniju ulogu.

"U RKC-u igrači imaju šansu da se pokažu na najvišem nivou, a pored toga, klub je nekoliko puta dokazao da je odlična sredina za razvoj igrača".

Podsetimo, Stevanović je početkom 2021. godine iz Partizana prodat Mančester Sitiju za 8.500.000, ali u premijerligašu do danas nije uspeo da se izbori za minute. Po realizaciji transfera ostao je na pozajmici u matičnom klubu do kraja sezone, a potom je po godinu dana proveo u Herenvenu i Santa Klari, međutim u Holandiji i Portugaliji je imao prilično skroman ofanzivni učinak - dva gola i jednu asistenciju.


tagovi

Filip StevanovićRKCMančester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara