""
""

Trojkaš rekorder stiže u Tel Aviv: Sećate li se zatrpavanja Bajerna? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.16. | 15:46

Endrju Gaudlok blizu dresa Makabija

Samo što je Hapoel Jerusalim šokirao evropsku košarku dovođenjem Amarija Stodemajera prethodne sedmice, ekipa iz Tel Aviva je požurila da 'odgovori' velikom rivalu. Makabi je pred dovođenjem beka Endrjua Gaudloka!

Kako prenose tamošnji mediji, Amerikanac samo što nije potpisao ugovor sa izraelskim velikanom, pa će Gaudlok posle godinu dana provedenih u kineskom Ksinđangu ponovo zaigrati u Evropi. On je u sezoni 2014/15 nosio dres Fenerbahčea, a upravo u timu Željka Obradovića je Gaudlok ostavio utisak postavivši i rekord Evrolige po broju postignutih trojki u jednom meču.

Izabrane vesti

Dvadesetsedmogodišnji Amerikanac je tada zatrpao Bajern iz Minhena sa čak 10 trojki, ali tokom karijere nije uspeo da se bolje snađe u NBA ligi. Za Hjuston je tokom 2016. godine upisao tek osam nastupa, da bi sada kao slobodan igrač bio u prilici da se priključi šestostrukom prvaku Evrope.

Izraelski mediji tvrde da je ovaj transfer ubrzan Stodemajerovim dolaskom u Hapoel iz Jerusalima, a trka za naslov prvaka te zemlje mogla bi da bude još zanimljivija nego prethodne sezone, kada je Makabi Rišon došao do šokantne titule.

Gaudlok je u karijeri igrao i za Uniks iz Kazanja, a ponikao je na koledžu u Čarlstonu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Makabi Tel AvivEvropaEvroligaEndrju Gaudlok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara