A šta ćemo sa rukom Felainija? Ma, nisam namerno (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.11.18. | 10:57

Mančester junajted uguran u osminu finala

Od sledeće sezone primenjivaće se VAR  i u Ligim šampiona. Samim tim, mogućnost sudijskih grešaka biće svedena na minimum, pa neće moći da se desi da, na primer, Mančester junajted postigne gol vredan plasmana u nokaut fazu na – neregularan način.

Neregularan, jer je Maruan Felaini, pokazuju TV snimci iz svih uglova, dirao loptu rukom – utisak je i s namerom – ne bi li sam sebi pripremio bolju poziciju u nadoknadi vremena utakmice sa Jang Bojsima. Po svim pravilima, trebalo je Švajcarcima da pripadne lopta. Ovako je sudija Feliks Briha znamo da se nije proslavio na Mundijalu, propustivši da svira jedanaesterac za Srbiju protiv Švajcarske – častio Crvene đavole i ugurao ih osminu finala pre završnog kola.
Nije to bila ruka. Mislim, nisam igrao namerno njome. Pokazali smo sjajnu energiju u završnici, pozitivan stav i na kraju izvukli pobedu“, prokomentarisao je Maruan Felaini.

Izabrane vesti

Njegovim neregularnim golom je ujedno eliminisana Valensija, koja bi, da je ostalo 0:0 na Old Trafordu, imala šansu da za dve sedmice prođe dalje.

 


tagovi

Maruan Felaini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara