Aber iz Turske: Bambiju Tošiću propao transfer zato što je povređen!

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.07.18. | 16:39

Predsednik Malatije kaže da je pred vezistom Partizana tromesečno bolovanje, iz Humske uveravaju da su u pitanje sedmice

Ima Zoran Tošić dozvolu da napusti Partizan, ima i ponudu Malatije, imao je, kako se može čuti, dogovor sa Turcima, ali od posla prema poslednjim informacijama neće biti ništa. Zasad.

Popularni Bambi je pre tri dana, na gostovanju Parnog valjka u Surdulici (0:1), pretrpeo povredu levog kolena i to je razlog zbog kojeg je desetoplasirani tim na tabeli prethodnog prvenstva Turske odustao od realizacije transfera, što kazuje predsednik Adil Geverek.
Došli smo do jedne tačke u  Tošićevom transferu, ali smo suočeni sa vestima posle poslednje utakmice koju je igrao odustali. Saznali smo da je ozbiljno povređen i zato smo zaustavili posao. Dobili smo informacije da će biti odustan sa terena naredna tri meseca, zbog čega smo morali da se povučemo“, predočio je prvi čovek Malatije.

Izabrane vesti

S druge strane, u Partizanu kažu da je bol u kolenu nekadašnjeg reprezentativnog veziste takav da ga sigurno sprečava da igra prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Trakaija (četvrtak, 20.30), a da će tek u petak, kad spadne otok usled udarca na meču sa Radnikom, biti podvrgnut dodatnom snimku magnetnom rezonancom i da će se tad ustanoviti dužina pauze.

U toku popodneva stigla je iz Humske poruka da će Bambi da odustvuje između tri i četiri sedmice, a da nisu, kako Turci navode, meseci bolovanja.

Podsetimo, Zoran Tošić, koji sa crno-belima ima ugovor do juna 2020, prošle sezone je nekoliko puta ispadao iz stroja zbog povreda, ali je na kraju dobacio do 14 golova i šest asistencija, što mu je najefikasnji učinak u karijeri.

Pre njega, Partizan je u Tursku udomio vezistu Marka Jevtovića (Konja, Prva liga) i štopera Milana Mitrovića (Adana, Druga liga).

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Zoran TošićMalatijaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara