""
""

Ademi pao na doping testu posle Arsenala!

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.10.15. | 21:22

UEFA i zvanično otvorila postupak protiv veziste Dinama

Arijan Ademi pao je na doping testu nakon utakmice protiv Arsenala u prvom kolu Lige šampiona. To je vest koju je objavio Dinamo na svom zvaničnom satu, uz dodatak kako je UEFA otvorila disciplinski postupak protiv veziste Modrih, javlja Germanijak.hr.

Izabrane vesti

Takođe, iz Maksimira su poručili kako prema pravilima ne smeju da komentarišu Ademijev slučaj dok traje disciplinski postupak i dok ne stigne B nalaz testa. Priznaju da su neugodno iznenađeni nalazima koji su stigli za Ademija, jer su igrači redovno testirani i nalazi su uvek bili negativni. 

Tvrde na Maksimiru kako je upravo Arijan Ademi u poslednjih godinu dana bio testiran šest puta i svih šest puta nalaz je bio negativan.
"Upoznati smo sa rezultatima doping kontrole nakon utakmice prvog kola Lige šampiona protiv Arsenala i da je naš igrač Arijan Ademi bio pozitivan, te da je protiv njega UEFA otvorila postupak. Prema pravilima, Dinamo ne sme da komentariše ništa dok traje disciplinski postupak i dok ne bude gotov nalaz B kontrole. Naši igrači su godinama posle evropskih i prvenstvenih utakmica redovno bili podvrgnuti doping kontrolama i nikada se ovako nešto nije dogodilo, tako da moramo reći da smo iznenađeni ovakvim rezultatom”, kaže se, između ostalog, u saopštenju Dinama.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(Foto: Action Images)


tagovi

UEFAmeđunarodni fudbalLiga šampionadopingDinamo ZagrebArsenalArijan Ademi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara