"Afelaj"
"Afelaj"

Afelaj poludeo, psovao lekare Šalkea zbog rupe u mišiću!?

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.02.13. | 15:53

Reprezentativac Holandije potpuno poludeo posle saznanja da na mišiću noge ima mali krater, izvređavši klupske lekare što ranije nisu primetili ovaj veliki problem

 

Afelaj

Izabrane vesti

Šalke tone sve dublje i dublje, a izlaz iz krize se ne nazire. Posle novog poraza od poslednjeplasiranog Grojter Firta Nikole Đurđića strasti su se jako uzburkale u klubu, sve se više govori o smeni trenera Jensa Kelera i dolasku Roberta di Matea, a navodno su i igrači jako nezadovoljni rezultatima u poslednje vreme, a prema poslednjim informacijama, najnoviju „vatru“ u klubu zapalio je 26-godišnji vezista Ibrahim Afelaj.

Reprezentativac Holandije doživeo je nezgodnu povredu tetive u prijateljskom susretu sa Nemačkom (0:0), a posle odrađenih terapija, vezista se vratio Gelzenkirhen i tadašnjem treneru Hubu Stevensu rekao da je potpuno spreman za dalji tok sezone. Međutim, posle nove povrede koja je usledila početkom januara na trening kampu u Kataru i dodatnih testova lekari Šalkea su utvrdili da Afelaj ima rupu u mišiću prečnika sedam centimetara!?

Kako prenosi nemački portal Bild.de, posle ovog šokantnog otkrića, Afelaj je potpuno izgubio razum i kao lud vikao na klupske lekare.
„Je...e se, je...e se, amateri!“, reči su Holanđanina, a piše Bild.de.

Posle ovog ispada, Afelaj, koji je inače član Barselone na pozajmici u klubu iz Gelzenkirhena, najverovatnije neće više igrati za Šalke, iako se povratak na teren očekuje početkom marta.

Odlaskom Luisa Holtbija u Totenhem i povrede 26-godišnjeg veziste, Rudari su jako oslabljeni, a serija loših rezultata udaljila je tim od mesta u Ligi šampiona naredne sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaIbrahim AfelajNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara