""
""

Ah taj Arsen Venger! Prvo ga oterao u Bornmut, a sada poručuje - Vilšir je svetska klasa!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.09.16. | 11:09

"Nisam mogao da mu garantujem minutažu. Zato će imati dobrih godinu dana da se vrati na nivo da opet može da konkuriše za standardno mesto", kaže Francuz

Prvo ga je oterao na pozajmicu u Bornmut, a sada tvrdi da je Džek Vilšir fudbaler svetske klase.

Izabrane vesti

Arsen Venger zanimljivo razmišlja o igraču kojeg se olako odrekao poslednjeg dana prelaznog roka. Nekadašnji engleski reprezentativac preselio se u redove Trešnjica na godinu dana, ali Francuz poručuje da on ostaje fudbaler Tobdžija i da se vraća sledećeg leta na Emirate.

Na pitanje novinara na kojoj poziciji ga vidi u budućnosti, Francuz odgovara:
„Drugi napadač, eto gde ga vidim. Vilšir je fudbaler svetske klase, koji ima sjajan fudbalski mozak. Razume sve što se dešava na terenu, opasan je sa loptom u nogama, i sjajan u završnici. Šteta je što igra daleko od gola, oduvek sam ga preferirao više kada je bliži mreži rivala“, istakao je Venger.

Francuski stručnjak kaže da Vilišrovo vreme u Arsenalu nije prošlo.
„Pričali smo i bio je zabrinut što neće igrati. Nisam mogao da mu garantujem minutažu. Zato će imati dobrih godinu dana i dobru šansu da se vrati na nivo da opet može da konkuriše za standardno mesto u timu. Otiošao je u Bornmut da igra utakmice. Želeo je to. Razumeo sam njegovu želju i doneli smo logičnu odluku. Nije igrao prošle sezone, a nije smeo da dozvoli sebi da propusti drugu uzastopno. Lično, nadam se da će celu karijeru ostati u Arsenalu jer je fudbaler top klase“, zaključio je Venger.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaEngleskaDžek VilširArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara