Ajaksovim klincima je mesto među prvih pet

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 16:04

Danas se sastaju dve najjače omladinske škole u Holandiji

Najjače omladinske škole u Holandiji susrešće se u sklopu poslednje utakmice 9. kola Erste Divizije: Jong PSV dočekuje Jong Ajaks (20.00).

I jedni i drugi u 11. međusobni okršaj ulaze posle pobeda, mada ne mogu da budu zadovoljni trenutnim plasmanom. Mladi Filipsovci su na 13. mestu, dok su njihovi vršnjaci iz Amsterdama, koji su prošlu sezonu okončali na prvoj poziciji, deseti.

Izabrane vesti

Specijalizovani portali u zemlji lala ističu da je Ajaksu mesto među pet najboljih, ali da puleni Mihaela Rejzigera nikako ne mogu da uhvate pravi ritam i uđu u seriju pobeda. Zato bi večerašnjim trijumfom napravili značajan korak ka cilju, iako su svesni da će sa druge strane imati ozbiljnog takmaca.

Kijeran Nobl, novinar portala football-oranje.com uveren je da ćemo na Herdgangu videti dosta golova. Ulogu blagog favorita Nobl je dao Kopljanicima. Bukmejkeri međutim smatraju drugačije. Vredi napomenuti da je na protekla tri, odnosno pet od minulih šest okršaja, padalo bar tri gola. Sveukupno, od gore pomenutih deset, na sedam je štikliran tip 3+.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 1630 HOL 2 PSV II - Ajax II kmb X2&3+ 2,35
Ukupna kvota2,35

HOLANDIJA 2 - 9. KOLO

Ponedeljak
20.00: (2,50) Jong PSV (3,35) Jong Ajaks (2,60)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images

 


tagovi

Holandija 2Jong AjaksJong PSVsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara