Ako HSV ispadne Bajern mu uzima najtalentovanijeg igrača

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.04.18. | 13:03

Jan Fiete Arp odložio potpisivanje novog ugovora, čeka rasplet u borbi za opstanak, baš kao i bavarski gigant...

Hamburger se u narednih pet kola Bundelsige ne bori samo i isključivo za opstanak, već i da zadrži svog najtalentovanijeg igrača, buduću zvezdu nemačkog fudbala, kako najavljuju tamošnji mediji! Radi se o Janu Fijete Arpu, 18-godišnjaku za koga se pročulo prošle godine kada je na Mundijalu za igrače do 17 godina postigao pet pogodaka. Odmah je prekomandovan u prvi tim HSV-a i već je zabeležio 17 nastupa u Bundesligi uz dva gola. 

Arp se prethodnih dana pominjao kao moguće pojačanje Bajern Minhena, ali onda je stigao oštri demanti, te poruka da iz Hamburga da talentovani napadač sigurno ostaje u redovima nekadašnjeg šampiona Evrope, a da je sve "završio" Krsitijan Tic, njegov trener iz mlađih kategorija, kada je preuzeo prvi tim. U međuvremenu nešto se očigledno promenilo, jer Bild danas piše da je Bajern "prešao u vođstvo".   

Izabrane vesti

Najnovije informacije glase ovako: Ukoliko Hamburger uspe da ostane u eliti, Arp potpisuje novi ugovor do 2023, po kome mu plata skače sa 500.000 na 2.000.000 evra godišnje. U suprotnom, Bavarci ga odvode za 8.000.000 evra i prosleđuju na jednogodišnju pozajmicu. Kome - ostaje da se vidi. 

Suština je, dakle, da je Fijete Arp za sada odbio produžetak saradnje, jer želi da sačeka rasplet u borbi za opstanak. 

U Bildovoj ekskluzivi još se kaže da je mladi golgeter skautiran mesecima unazad, da je Bajernova služba dala zeleno svetlo, te da je mladić još pre tri nedelje doneo odluku da odloži stavljanje parafa na novi ugovor sa Hamburgerom.

Foto: Action Images


tagovi

Jan Fiete Arp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara