""
""

Aksentijević bez sertifikata, Rašović bez prvog beka... Za sada

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.13. | 20:03

Vitese nije čelnicima crno-belih prosledio dokumentaciju za prijavu desnog beka takmičenjima UEFA, ali ako papiri stignu do utorka povratnik u Humsku igraće protiv Širaka

Nije sve onako kako izgleda... Činilo se da se zna startnih 11 Partizana za početak sezone, mada bi prema poslednjim informacijama lako moglo da se desi da trener Vuk Rašović prvi takmičarski meč počne sa modifikovanom odbranom. I to prinudno.

Čelnici Vitesea nisu prosledili u Humsku sertifikat za Nikolu Aksentijevića, tako da se desni bek crno-belih ne nalazi na spisku igrača koji će tokom večeri biti prosleđen u sedište UEFA, za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko dokumentacija iz Arnema ne stigne na vreme za naknadnu prijavu (24 sata pre utakmice), desni bek Partizana protiv Širaka biće Marko Živković.  On je na zatvaranju minule sezone odigrao mečeve protiv Smedereva i Spartaka, dok bi mu susret u Gjumriju bio debitantski na evropskoj sceni.

Izabrane vesti

U Partizanu se, ipak, nadaju da će iz Holandije stići sertifikat za Nikolu Aksentijevića i da će povratnik u Humsku uredno u utorak biti zaveden za mečeve sa prvakom Jermenije. U tom slučaju, postoji mogućnost da crno-beli proslede Marka Živkovića u omladinsku selekciju, koja se pod palicom selektora  Ljubinka Drulovića priprema za finakni turnir Prvenstva Evrope u Litvaniji (20. jul – 1. avgust), a čiji je deo od danas i Aleksandar Mitrović.  

Još je neizvesno da li su na spisku Filip Knežević, Nikola Trujić, Eliomar Silva i Stefan Šćepović. Prošle sedmice nisu putovali na turnir u Varšavi, ali su zato danas trenirali (Šćepović zbog bola u mišiću bio na terapijama, ali on će verovatno preći u Sporting iz Hihona).
Imaju neke opcije za pozajmice i transfere, ali i šansu da se nametnu radom na treninzima. Sigurno je da nikoga nećemo izbrisati. Isto tako, moramo da tražimo najbolje rešenje i za klub i za njih, a možda će neki otići u sredine gde bi u kontinuitetu igrali po 90 minuta“, objasnio je šef stručnog štaba Partizana, Vuk Rašović.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola AksentijevićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara