""
""

Aksentijević nije ni debitovao, a Vitese već hoće da ga se reši

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.02.13. | 20:32

Prema navodima holandskih medija, nekadašnji defanzivac Partizana je jedan od petorice igrača koji će sigurno na leto napustiti klub iz Arnema

 

Izabrane vesti

Vitese je imao odličan start sezone u holandskohj Erediviziji, ali su u poslednje vreme pali u formi, pobedili samo jednom u minulih sedam prvenstvenih duela i kao posledica je došao pad na peto mesto na tabeli. Pod znakom pitanja je i plasman u Evropu što je bio primarni cilj pred početak sezone.

Nedavno je došlo i do potresa u klubu, pa je trener Fred Ruten zapretio odlaskom. Situacija se smirila, a u klubu su već napravili planove što se tiče transfer politike narednog leta. Holandski mediji pozivajući se na izvore u klubu tvrde da će petorica igrača sigurno napustiti klub. Jedan od njih je i srpski defanzivac Nikola Aksentijević. Navodno je Ruten rekao medijima da ne računa na Srbina i da će on narednog leta sigurno napustiti Vitese.

Zanimljivo je da Aksentijević od odlaska iz Partizana nije odigrao nijedan meč za Vitese, a samo u dva navrata u okršajima u Kupu protiv niželigaša je bio na klupi. Pored njega, klub će napustiti i Japanac Jasuda kojem ističe ugovor kao i triling Kakuta, Kalaš i Van Anholt koji se vraćaju u Čelsi odakle su bili pozajmljeni.

Podsetimo i da je transfer Aksentijevića iz Partizana u Vitese bio blago rečeno sumnjiv, jer je klub iz Humske formalno prodao mladog defanzivca kiparskom Apolonu, a kasnije je utvrđeno i da postoje razlike u visini transfera.


tagovi

EredivizijaEvropaHolandijaNikola AksentijevićFK PartizanSrbijaVitese

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara