""
""

Aksentijević stiže u Humsku, Ninković bi da ostane

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.13. | 15:12

„Želeli smo da zadržimo Miljkovića, ali on sebe više ne vidi u Partizanu“, rekao sportski direktor Albert Nađ, čime je otvoren prostor za povratak desnog beka iz Vitesea i to na jednogodišnju pozajmicu

Dileme više nema: prvi potpis na ugovor sa Partizanom u letnjem prelaznom roku staviće – Nikola Aksentijević! Crno-beli su dogovorili povratak fudbalera Vitesea u Humsku 1 i novopečeni A reprezentativac bi najkansije do ponedeljka trebalo da završi sve formalnosti oko ozvaničenja saradnje sa klubom u kome se afirmisao pre prošlogodišnjeg odlaska u Holandiju.

Na ovaj korak čelnici Parnog valjka odlučili su se posle izvesnog rastanka sa Aleksandrom Miljkovićem, koji im je bio prva opcija za mesto desnog beka, ali je jasno da on posle pet godina provedenih u prvom timu razmatra druge opcije.
Naša ideja je bila da ga zadržimo, ali Miljković više sebe ne vidi u Partizanu. Pričali smo sa njegovim menadžerima o mogućnostima nastavka saradnje, međutim, oni su nam poručili kako bi Aleksandar više voleo da nastavi karijeru u inostranstvu. O njegovom i ugovorima Aleksandra Lazevskog i Saše Ilića, koji si istekli, trebalo je da se razmišlja mnogo ranije, još dok je sezona trajala, a ne sad kad počinju pripreme“, rekao je sportski direktor srpskog prvaka Albert Nađ.

Izabrane vesti

Time je utaban put za povratak Nikole Aksentijevića u Partizan, koji bi među crno-bele stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Apolona, jer su ga upravo Kiprani prošle godine kupili, a zatim prosledili u Vitese, gde nije odigrao nijednu utakmicu za prvi tim. On je trenutno na odmoru, do kraja vikenda bi trebalo da stigne u Beograd, a čim potpiše papire pridružio bi se crno-belima na Zlatiboru, gde će obaviti prvi deo priprema.

Narednih dana očekuje se da novi jednogodišnji ugovor sa Partizanom potpiše i Saša Ilić. Kapiten je danas rekao novinarima da je tačna informacija da još nije ozvaničio nastavak saradnje, međutim, njegov bivši saigrač, a sada rukovodilac kaže da će i to pitanje brzo biti skinuto sa dnevnog reda.
U utorak sam se video sa Sašom, pričali smo i bez obzira što u životu ne može ništa da se garantuje, siguran sam da neće biti nikakvih problema i da Ilić ostaje kod nas“, dodao je Nađ.

Prema njegovom planu, u klubu bi na duge staze trebalo da ostane i Nikola Ninković, kako se ne bi desilo nešto slično kao u slučaju Lazara Markovića.
Moram prvo da pročešljam ugovore, pogledam klauzulu koja se pominje, ali moj stav je da bi Džigi trebalo da ostane duže u klubu, do te dve godine, koliko navodno stoji u aneksu. I to ćemo mu ponuditi“, rekao je Albert Nađ.

A i talentovani vezista prihvata predlog direktora.
Još ništa konkretno nismo pričali, ali očekujem da produžim ugovor, jer nisam zadovoljan tragom koji sam do sad ostavio u Partizanu“, iskren je Nikola Ninković.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Albert NađAleksandar MiljkovićNikola AksentijevićNikola NinkovićFK PartizanSrbijaSuperligaTransferi 2013Vitese

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara