""
""

Aleks Tešeira flertuje sa Starom damom

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.15. | 09:51

Trenutno najbolji strelac u evropskim ligama izrazio želju da se preseli na Apeninsko poluostrvo

Odlaskom Luiaa Adrijana u Milan minulog leta Aleks Tešeira postao je udarna igla Šahtjora iz Donjecka. I ne samo to. Brazilski ofanzivni vezista trenutno je najbolji strelac u evropskim ligama sa 17 pogodaka u 18 mečeva u svim takmičenjima (16 golova u šampionatu). Zbog toga ovaj 25-godišnji golgeter privukao je pažnju brojnih poslodavaca, a na prvom mestu izdvaja se Juventus. 

Izabrane vesti

Posle šestogodišnje avanture u Ukrajini, jedan od najboljih ofanzivaca Starog kontinenta odlučio je dodatno da šarmira torinsku Staru damu i dodatno privuče pažnju italijanskog šampiona.
"Juventus je bez sumnje jedan od najvećih klubova Evrope. Čuo sam da postoji interesovanje i zaista sam mnogo srećan. Kada bi stigao Juventusov poziv u budućnosti i ponuda koja bi odgovarala i klubu i meni, vrlo rado bih otišao tamo", poručio je Tešeira u nedavnom razgovoru za britanski BBC.

Tešeira se tokom prethodne letnje pijace dovodio u vezu sa Portom, gde je trebalo da stigne kao zamena za Džeksona Martineza, ali je na kraju ipak odlučio da ostane (bar) još jednu sezonu u timu u kojem je svoje ime lansirao u zvezde i sa kojim sarađuje još od 2009. godine. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

UkrajinaSerija AŠahtjorJuventusItalijaEvropaAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara