"Ajverson"
"Ajverson"

Alen Ajverson – nekad veliki plejmejker, sada očajan otac!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.02.13. | 18:03

Bivši igrač Filadelfije svojoj deci priredio raznorazne gadosti, maltretirao ih i mučio, a jednom prilikom se desilo da je ćerke ostavio same u sobi sa čovekom kojeg niko nije znao osim njega

Ajverson

Bivši igrač Filadelfije Seventisiksersa Alen Ajverson smatra se jednim od najboljih plejmejkera u poslednjih 15 i više godina, međutim, kao roditelj i nije tako uspešan.  Kako prenose američki mediji, 37-godišnji Ajverson se nedavno razveo od Tajvone, žene koja mu je rodila petoro dece, a sudija iz Atlante, koja je bila zadužena za ovaj slučaj, za bivšeg igrača Filadelfije rekla je da je odvratan, neodgovoran i patetičan roditelj.
„Alen ne zna kako da se ponaša prema deci. Nema puno želje da bude uključen u njihov život, a u pojedinim momentima negativno je uticao na emocionalni i psihički razvoj dece. Nekoliko puta je u pijanom stanju maltretirao decu. Čak se dešavalo da u pijanom stanju ode i ostavi malu decu same. A najgore što je mogao da uradi je da ostavi ćerke u hotelskoj sobi sa čovekom kojeg ne zna niko osim Alena. On je velika sramota“, rekao je zgroženi sudija.

Izabrane vesti

Alen Ajverson je poznat po velikim problemima sa alkoholom i raznoraznim opojnim drogama, a čak se jedno vreme pričalo o tome da je potpuno bankrotirao jer je sve pare potrošio na kocku i drogu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alen AjversonNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara