""
""

Ambiciozni Galvao: Čukarički će se boriti za titulu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.11.15. | 09:23

Više nego dobro raspoloženje na Banovom brdu

Dobri rezultati u poslednje vreme vratili su Čukarički u sam vrh tabele, pa su Brđani nakon derbija sa Borcem u prethodnom kolu zaseli na drugu poziciju sa 18 bodova zaostatka iza Crvene zvezde.

Izabrane vesti

U nekoliko prethodnih utakmica trener Zoran Popović nije mogao da računa na letošnje pojačanje Tijaga Galvaa, koji bi manje od dve nedelje trebalo da pojača napad ekipe sa Banovog brda.
"Pauziraću verovatno i protiv OFK Beograda, treniram na terenu i u teretani, računam da ću za desetak dana biti spreman. Zadovoljan sam zbog dolaska u Čukarički. Treće mesto u prvenstvu, osvojen Kup Srbije, učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Sve to govori da sam napravio pravi potez. Klub je iz Beograda, što mi je značilo. Mogao bi uskoro Čukarički i da se uključi u boru za titulu", rekao je Galvao za Žurnal.

Brazilac, koji je prošlu sezonu proveo u moldavskom šerifu kaže da se odlično uklopio u tim i da se najviše druži sa Stojkovićem, Jankovićem, Ostojićem, Bojićem i Matićem, ali da mu je mnogo pomogao i sunarodnik Pjasentin, pre svega zbog činjenice da pričaju zajednički jezik.

Takođe, o treneru Popoviću ima samo reči hvale.
"Milina je raditi sa njim. Izuzetno je korektan, priča mnogo, insistira da pomogne ukoliko imamo problem", rekao je Galvao i poručio da mu je cilj da do juna postigne deset golova u dresu Brđana.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Tijago GalvaoSuperligaSrbijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara