Andrija Živković - ozbiljan kandidat za Mundijal u Rusiji!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.02.18. | 17:42

Samo da ovako nastavi...

U drugoj sezoni u dresu Benfike, Andrija Živković počinje da pokazuje pun potencijal. I to u novoj ulozi, u veznom redu gde je prebačen sa mesta krila posle povrede Hrvata Krovinovića. Portugalci su oduševljeni Živkovićevim poslednjim izdanjima i vide ga kao jednog od najboljih igrača Benfike.

O napretku mladog veziste je za portugalske medije govorio i legendarni napadač Benfike i član stručnog štaba srpske reprezentacije Zoran Filipović.
„Živković je mlad igrač koji ima odličan završni pas. Može da daje golove, može da asistira, tehnički je na visokom nivou i nadamo se da će nastaviti u  ovom ritmu. Uloga u timu mu se malo promenila, mada ja više volim da ga vidim na levom krilu. Ali dobro se adaptirao na novo mesto u u timu i za svakog trenera je dobro da fudbaler može da igra na više pozicija“, rekao je Filipović portugalskim medijima.

Izabrane vesti

Kao jedan od najtalentovanijih fudbalera zlatne generacije srpskog fudbala Živković nije dobijao šansu kod bivšeg selektora Slavoljuba Muslina ali sada mu se sa dobrim igrama otvaraju vrata reprezentacije pred Mundijal.
„Živković je u jako dobroj formi, u dobrom fizičkom i psihičkom stanju. I veoma nam je važno da ostane u takvom stanju do Mundijala u Rusiji. Bitno je da Benfika pobeđuje i da on daje golove. Ozbiljan je kandidat za Rusiju“, najavio je Filipović.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrija ŽivkovićZoran Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara