""
""

ANKETA: Ko je bio najlošiji - Pele, Zaza, Miler, Švajnštajger...? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 08:59

Zbirka promašaja velikog četvrtfinalnog duela...

Nemci su korak bliže trofeju, dok Italijanima ostaje da vidaju rane posle trilera sa kreča koji je iz jednih izvukao ono najbolje, a iz onih drugih ono najbore. 

Izabrane vesti

Tako je Džošua Kimih objasnio daleko starijim i iskusnijim kolegama u oba tabora kako se izvodi jedanaesterac pod velikim pritiskom, dok se od svih promašaja skupila prava, mala zbirka gde se ne zna ko je bio lošiji. 

Verovatno najjače utiske ostavili su Gracijano Pele i Simone Zaza. Prvi je pokušao da ispadne pametniji od Manuela Nojera pa mu je čak i sugerisao da će „bocne“ lopte u gol. Ono što je napadač Sautemptona izveo bilo je loše do bola. Napadača Juventusa Antonio Konte je uveo u 119. minutu upravo s namerom da izvede udarac sa kreča, ali je njegov potez više ličio na nešto što bi izveli klinci na fudbalu u školskom igralištu. 

Tomas Miler je delovao kao da ga je jak tempo utakmice potpuno izmorio, pa je njegov udarac izgledao kao da nema ni trunku energije. Takav je bio i šut Matea Darmijana, doduše... Dok je Bastijan Švajnštajger pucao iz sve snage, toliko moćno da je lopta otišla u 20. red tribina. 

Dok se budete prisećali svih promašaja iz sinoćnje penal lutrije, pitamo vas dan odgovorite na prosto pitanje - ko je bio najlošiji? Učestvujte i u našoj anketi na kraju teksta.

SIMONE ZAZA

GRACIJANO PELE

MATEO DARMIJAN

BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER

TOMAS MILER

MESUT OZIL

LEONARDO BONUČI

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomas MilerSimone Zazareprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija Nemačkefudbalska reprezentacija ItalijeMesut OzilMateo DarmijanLeonardo BonučiGracijano Peleeuro 2016Bastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara