"Jedna velika karijera je završena"
"Jedna velika karijera je završena"

Anri okačio kopačke o klin: Treba mi nova karijera

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 08:56

Legenda Arsenala i Francuske odlazi u London gde će raditi kao stručni konsultant na Skaju

Jedna velika karijera je završenaOvo je tužan dan za ljubitelje fudbala širom planete. Penzionisao se veliki majstor najvažnije sporedne stvari na svetu Tjeri Anri.

Doktor sa loptom koji je umeo i levom i desnom da pravi ogromne probleme protivnicima, veliki ubica golmana kao i sjajan sportista oseća da mu je potrebna nova karijera, u kojoj može da iskoristi svoje veliko znanje i da ga prenese drugima.
Vreme je za novu karijeru i oduševljen sam što mogu da kažem da se vraćam u London i pridružujem se Skaj sportsu. Nadam se da mogu da podelim svoje znanje, opservacije i iskustvo sa vama. Imam mnogo uspomena (uglavnom dobrih) i sjajnih momenata koje sam proživeo. Nadam se da ste uživali gledajući me onoliko koliko sam ja uživao igrajući. Vidimo se na drugoj strani", izjavio je prilikom objave penzionisanja osvajač Mundijala 1998. godine.

Izabrane vesti

Ova legenda Arsenala u dresu Tobdžija postigla je 228 golova na 377 mečeva u dva navrata. Tamo je prešao iz Juventusa za 11.000.000 funti 1999. godine. Zanimljivo je da je on u Staroj dami i Monaku igrao po krilu, retko kad u napadu, dok ga je Arsen Venger pronašao na poziciji naprednog golgetera i na taj način umnogome doprineo nastanku jedne legende.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskameđunarodni fudbalpenzijaSkaj SportsTjeri Anri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara