""
""

Antonov: Sanjao sam o ovome kad sam bio klinac

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 18:11

“Čuo sam i te priče da ću u Zvezdu, ali najbitnije mi je da se dobro odmorim, pa ću onda i o tome razmišljati", rekao je mladi levi bek OFK Beograda i omladinske reprezentacije Srbije

Jedna od najtežih pozicija u fudbalu je pozicija beka. Čuvate najbolje protivničke fudbalere, sukobljavate se sa najbržim, tehnički najbolje obučenim igračima.

Izabrane vesti

Pored defanzive, od vas se očekuje i da idete u napad i da hranite napadače korisnim centaršutevima. To sve treba da radi „moderan bek“. A upravo ovom kovanicom su mnogi opisali Nemanju Antonova i njegove partije na Novom Zelandu.
“Tek sada kada smo došli u Srbiju mislim da smo postali svesni uspeha koji smo napravili. Imali smo veliku podršku na Novom Zelandu, osećali smo energiju iz Srbije i videli smo koliko nas i mediji podržavaju. Na kraju, doneli smo pehar prvaka sveta u Srbiju. Iskreno, ovo nam je svima bio dečački san. Kada smo bili mali svi smo ovo želeli i sanjali“, rekao je Antonov.

TI SI NAŠ MURINJO, PAUNE!

Kada je on u pitanju neizbežno je bilo pitati ga o mogućem transferu u Zvezdu o kojem je brujala Srbija dok je on žario i palio na Mundijalitu.
“Čuo sam i te priče da ću u Zvezdu, ali najbitnije mi je da se dobro odmorim, pa ću onda i o tome razmišljati. Ne bi bilo u redu da pričam o tome zbog mog sadašnjeg kluba“, zaključio je Antonov i zagolicao maštu mnogim navijačima crveno-belih.

BRAZILSKI DŽELAT MAKSIMOVIĆ: KADA SAM DAO GOL, NISAM ZNAO GDE ĆU; ŽIVKOVIĆ SE JEŽI ZBOG BALKONA

Piše: Strahinja Klisarić

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaNemanja AntonovMundijalitomeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara