"Roman Zozulja protiv Nemačke"
"Roman Zozulja protiv Nemačke"

Arena: Zvezda pregovara sa reprezentativcem Ukrajine od 3.500.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 08:00

Ako ode Ugo Vijeira...

Roman Zozulja protiv NemačkeŽelja Crvene zvezde, a posebno navijača, nije sporna - Ugo Vijeira da ostane. Ali Portugalac ovog meseca puni 28 godina i sigurno nije imun na brojne pozive iz inostranstva da naplati odličnu sezonu iza sebe. Crveno-beli moraju da imaju spremnu zamenu, a prema informacijama televizije Arena uprava je pikirala ozbiljno ime i već počela pregovore sa ukrajinskim reprezentativcem Romanom Zozuljom!

Ozbiljan zalogaj za Zvezdu. Iako nije baš idealan parametar, ali Zozuljina vrednost na specijalizovanom sajtu Transfermarkt procenjena je na čak 3.500.000 evra!

Izabrane vesti

Čak i oni koji ovlaš prate fudbal mogli su bolje da ga upoznaju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj na kome je na dve utakmice bio starter za Ukrajinu, a na jednoj ušao sa klupe. Zbog teške i već preležane povrede kolena prošle sezone se baš i nije naigrao u Dnjepru, ali svakako da je reč o ozbiljnom igraču, a kako je njegov dojučerašnji klub na pragu gašenja zbog velikih finansijskih razloga pitanje je u kakvom je trenutno statusu 26-godišnji napadač sa već 25 utakmica u nacionalnom timu.

Vijeira bi vrlo lako mogao da ode posle evropskih kvalifikacija. Pitala je Zvezda za Mirka Vučinića, ali pitanje je koliko je to realna opcija s obzirom na njegov unosan ugovor sa Al Džazirom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. TV Arena javlja da je sledeći cilj baš Roman Zozulja. Vreme će pokazati da li je izvodljiv.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaRoman ZozuljaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara